Trīs interesantas un mazliet pārsteidzošas lietas par katru zodiaka zīmi

Katrs no mums ir atšķirīgs. Katram ir savas intereses un katram patīk kaut kas savs. 

Lūk, 3 neparasti un interesanti fakti par katru zodiaka zīmi!

AUNS

1. Viņam nepatīk, ja viņš nav tas, kurš kontrolē situāciju. Viņam jābūt situācijas noteicējam un spējīgam ietekmēt to, kā viss norisinās. Viņam ir izcila runas spēja, viņš māk pateikt tā, ka tu uzķersies uz pilnīgi visa. Bet Auns to neizmanto ļaunos nolūkos – pārsvarā tikai tad, kad patiesi vēlas iegūt kāda cilvēka uzmanību.

2.  Aunam ar otrajām pusītēm ir tā, ka viņš vēlas sev blakus to otru cilvēku, tomēr viņam viņš nav vajadzīgs. Auns ir diezgan pašpietiekams, un patiesībā viņam vieglāk ir bez mīļotā cilvēka. Ja Auns kādreiz tiks nostādīts nekomfortablā situācijā, instinkti viņam liks jebkādā veidā no tās steidzami izkļūt – šeit Aunam iedarbojas viņa radošums.

Lasi arī: 6 Zodiaka zīmju sievietes, uz kurām vīrieši ir krituši kā mušas uz medu

3. Aunus kaitina viss lēnais – lēni datori, lēni telefoni, lēni cilvēki. Viņam ir problēmas ar pacietību un savaldību. Dažkārt Aunu personība ir biedējoša. Bet Auni nav slinki, patiesībā viņiem ir ļoti daudz enerģijas. Viņi spēj paveikt darbu, kas ir paredzēts 10 cilvēkiem – pie tam ātri un ļoti kvalitatīvi.

VĒRSIS

1. Viņš ir viena no čaklākajām horoskopa zīmēm. Ja kaut ko grib sasniegt, viņš pat nečīkstēs, bet vienkārši darīs. Jāsaka, ka bieži vien uz šādu rīcību viņu pavelk nauda, jo bez naudas Vērsītis jūtas pat ļoti nelaimīgs. Bieži iekuļas parādos, jo tikpat bieži nākas piedzīvot neveiksmes un dažādas neizdošanās.

2. Viņš citus ir spējīgs pārliecināt par to, ka viss ir kārtībā pat tad, ja tā nemaz nav taisnība. Vērsim nav daudz ienaidnieku, bet, ja tu viņam nepatīc, tad tev sev ir jāpajautā, ko tu esi izdarījis nepareizi. Varētu teikt, ka tas ir mīnuss, varētu teikt, ka pluss, bet Vērsis ļoti ātri piedod sev svarīgiem cilvēkiem, bet nekad neaizmirst.

3. Šai zīmei vairāk nekā citām patīk gulēt. Viņš var gulēt vairākas stundas no vietas un pamostoties tik un tā justies miegains, bet vislabāk ir tad, ja blakus ir mīļotais cilvēks. Tā vispār Vērsim ir paradīze. Nekad nesaki Vērsim, ko viņš nespēj izdarīt – tad viņam vēl vairāk sagribēsies to izdarīt, un pie tam, lai tas tev nāktu par spīti.

DVĪŅI

1. Viņam padodas būt melim – viņš melus var stāstīt pat ne sekundi nenoraustot valodu, tomēr, ja draugi viņu labi pazīst, tad pamanīs izteiksmju maiņu un pieķers Dvīni melos. Un tad gan vairs viņš nespēj ieskaidrot pretējo. Viņš māk labi izpriecāties, dažreiz pāršauj pār strīpu. Nepiemīt pārāk laba laika izjūta, tādēļ daudzkārt kavējas.

2. Viņus ļoti pievelk cilvēki ar augstu inteliģences līmeni, stipru personību un labu humora izjūtu. Savā dzīvē viņam vajag komunikāciju, sapratni, siltumu un smieklus. Tomēr Dvīņi nav tik labi, kā varētu šķist – slepenībā viņiem patīk drāma, strīdēšanās, patīk aizstāvēt savu viedokli un pierādīt, ka viņi ir gudrāki par visiem citiem.

3. Viņus pievelk gudri, inteliģenti cilvēki, kuriem ir ļoti laba humora izjūta. Dvīņi ir ļoti neatkarīgi – bieži vien var tikt ar sevi galā paši pat vissarežģītākajās situācijās. Tādēļ ikvienam, kurš centīsies Dvīņus nokaitināt, nāksies rēķināties ar lielām problēmām. Ja Dvīņi kādu ir iemīlējuši, tad viņi to cilvēku mīl ar visu savu sirdi.

Lasi arī: 10 interesanti un neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

VĒZIS

1. Vissvarīgākais ir likt citiem justies mīlētiem. Viņš darīs visu, lai viņa mīļotajiem cilvēkiem būtu labi. Bet, ja sāks just, ka tiek izmantots, tad gan labāk bēgt projām – paņems savās spīlēs un tu netiksi vaļā, kamēr neizdarīsi kaut ko labu arī pretī. Viņam ir nepārtraukti jāatgādina, ka viņu mīl, citādāk viņš to aizmirst un sāks vēl domāt, ka tu viņu ienīsti.

2. Viņam ir zelta sirds, bet tu nevēlētos redzēt, kāds viņš paliek tad, kad viņam tu vairs nerūpi. Vēzim ir ļoti laba intuīcija – kad viņš nojauš, ka kaut kas nav labi, 9 no 10 gadījumiem viņam ir taisnība. Vēzītim patīk dot cilvēkiem pārāk daudz iespēju, tomēr, kad viņš būs sapratis, ka vienreiz pietiek, tas būs uz mūžīgiem laikiem.

3. Vēzim ir maz draugu, bet daudz pazīstamo, jo viņš rūpīgi izvēlas, kuram var uzticēt savu sirdi un dzīvi. Vēzim ļoti patīk gulēt, bet dažkārt viņam to darīt traucē nemitīgās domas, kas neļauj iemigt. Vēzim būtu vieglāka dzīve, ja viņš spētu dažreiz “izslēgt” savas smadzenes. Kad Vēzis nejūtas labi, viņš vēlas viens nolīst kaut kur, kur neviens viņu neatradīs.

LAUVA

1. Lauva ir pēc dabas ļoti valdonīga, bet vara, ko viņa izpauž nav negatīva. Viņš neuzspiedīs savu viedokli, drīzāk veiks sarunas ar demokrātijas piegaršu. Viņš drīkst atļauties par sevi būt augstās domās, jo ir ļoti gudrs, nekad nesēž rokas klēpī salicis un dara visu, lai sasniegtu savus mērķus. Dažreiz dara arī pārāk daudz, aizmirstot par savu personīgo dzīvi.

2.  Kad viņai kaut kas neizdodas vai kad viņa jūtas slikti, pirmkārt, viņa dusmosies tieši uz sevi par to, ka šādu situāciju vispār ir pieļāvusi. Pats savs lielākais sods. Visvairāk Lauva nevar ciest cilvēkus, kuri nekad nevar aizvērties un nemitīgi pārtrauc citu sakāmo. Lauvai ir ieteicams vienmēr būt aizņemtai, citādāk viņas savā galvā sāk izdomāt neesošas problēmas.

3. Lauvai blakus vajag cilvēku, kurš viņu var nomierināt tad, kad viņa pati nomierināties nespēj. Tava pirmā kļūda ir melošana Lauvai un otrā kļūda – domāšana, ka viņa tev ir noticējusi. Lauvai nesagādā problēmas iemīlēšanās, problēma sākas tad, kad viņai ir jāatrod kāds, kurš viņu iemīlēs tikpat stipri.

JAUNAVA

1. No ārpuses nekad nepateiksi to, kas viņai darās galvā. Nē, viņa nav slikts cilvēks, bet viņai noteikti ir tāds varen spēcīgs viedoklis, kas ne visiem varētu patikt. Viņa ir kā autoritāte citiem cilvēkiem – uz viņu skatās no apakšas. Jaunava arī ir kompānijas dvēsele tajās reizēs, kad beidzot ir saņēmusies izlīst no savas tīrās, sakārtotās, komfortablās mājiņas.

2. Jo vairāk tu iepazīsi Jaunavu, jo dīvaināka tev viņa šķitīs. Visvairāk viņai riebjas, ja viņu nosoda cilvēki, kuri par viņu nekā nezina. Citiem viņa var iemācīt, kā fokusēties, būt motivētiem un nekad nezaudēt sapratni par to, kas ir patiešām svarīgs. Jaunava zina, kad paklusēt, jo skaidri zina, cik ļoti vārdi var sāpināt.

3. Viņa labāk izliksies, ka viņai viss ir kārtībā, nekā apgrūtinās citus ar savām problēmām. Jaunavai ir ļoti grūti izskaidrot, ko viņa jūt, tomēr, ja viņa to dara, viņa stāstu samazinās līdz īsākajam iespējamajam variantam. Viņa praktiski visu, kas viņai tiek pateikts, ņem pie sirds, tādēļ uzmanies no tā, kas nāk pār tavām lūpām.

 

 

 

SVARI

1. Viņš ir ļoti izvēlīgs, bet tikai ne cilvēku ziņā. Viņa sirdi var iegūt praktiski jebkurš, kurš izrādīs mazāko interesi un pateiks, ka viņš ir viens super-foršs cilvēks. Svari dzīvē pieļauj daudz kļūdu, viņiem ir grūti uzkāpt uz tā viena konkrētā ceļa, kas visu mūžu viņu vestu uz priekšu, bet toties viņa dzīve nekad nav garlaicīga, jo tajā viss nepārtraukti mainās.

2. Viņi diezgan ātri pamana, vai viņiem iepazītais cilvēks patīk vai nē, tādēļ arī viņiem ne brīdi nav jāizliekas. Dažkārt par sevi ir mazliet pārāk augstās domās, tādā veidā cenšoties aizvainot citus cilvēkus, bet gadiem ritot, šī īpašība pazūd. Attiecībās viņiem ir jāsaglabā romantika un pārsteigumi, citādāk viņiem attiecības šķitīs pilnīgi nekādas.

3. Viņi nekad nespēj izteikt samākslotus komplimentus – viņi vienkārši paši nav samāksloti. Svari mēdz ignorēt īsziņas, ignorēt zvanus, bet tas nav nekas personisks. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka Svari vienkārši dažreiz nevēlas runāt. Viņi reti kad sper pirmo soli, tādēļ, ja vēlies iekarot Svaru sirdi, tad, visticamāk, ka viss būs jādara tev.

SKORPIONS

1. Bieži pieņem lēmumus, nedomājot, kādas varētu būt darbības sekas. Viņam nepatīk sēdēt uz vietas un gaidīt, kad kaut kas notiks. Visu vajag tagad un tūlīt – ir jānotiek kaut kādai darbībai. Viņam ļoti svarīgas ir jūtas – pašam ir grūti tās izpaust un parādīt, bet to ļoti gaida no citiem cilvēkiem. Kad pieradīs, tad arī viņš pats parādīs.

2. Viņam riebjas raudāt citu cilvēku klātbūtnē, bet, ja viņš to dara, tas nozīmē, ka viņam patiešām sāp no visas sirds. Skorpions ir viens no labākajiem draugiem, jo ļoti labi prot glabāt noslēpumus – viņam patiešām var uzticēties, jo viņš nekad nedarīs citiem cilvēkiem tā, kā nevēlētos, lai dara viņam pašam.

3. Skorpiona problēma ir tāda, ka viņš vienmēr grib zināt “kāpēc?”. Tie Skorpioni, kuriem ir attiecības, krāpj ļoti reti, jo viņi nekad neuzsāktu nopietnas attiecības, ja nebūtu pilnīgi pārliecināti par to, ka viņi to vēlas. Skorpions ir neglābjams romantiķis ar samaitātu prātu, tieši tādēļ viņš gultā praktiski vienmēr ir lielisks.

STRĒLNIEKS

1. Viņš ir ļoti apdomīgs cilvēks. Lai arī lidinās pa gaisu un no malas šķiet kaut kas pilnīgi nenopietns, tā nav viņa patiesā seja. Tā viņš vienkārši sevi uztur pie dzīvības. Viņā ir visa labā savienojumi – gudrs, laipns, atsaucīgs, sabiedrisks – viņš vienkārši ir ļoti foršs cilvēks. Katram vajadzētu savā draugu lokā vienu Strēlnieku.

2. Viņš vienmēr ir atklāts par to, kas viņš ir. Neko necenšas no sevis tēlot un izdomāt – tu vienmēr redzēsi viņa patieso “es”. Strēlniekam ir ļoti sakāpinātas emocijas – kad viņš ir priecīgs, tad staro no laimes, bet, kad dusmīgs, viņš ar kailām rokām var sagāzt kalnus. Cīņa, kas viņam visu laiku ir sevī – viņam pārāk daudz rūp pilnīgi viss!

3. Lielākais kritiķis Strēlniekam ir viņš pats. Strēlnieka uguns var sasildīt tavu dvēseli, iekvēlināt kaisli vai arī sadedzināt visu tavā ceļā, tāpēc uzmanies! Viņš nekad negrib izskatīties vājš. Ja viņam tamdēļ būtu jāizliekas, ka viņam nav emociju, viņš to darīs. Strēlnieks vienmēr par daudz raizējas, viņam jāsaprot, ka viss nav tik ļauni, kā viņš domā.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes attiecībās: Galvenais faktors, kas ietekmē tavas attiecības

MEŽĀZIS

1. Mežāzis ir ļoti labs draugs. Viņam ir svarīgi, kā jūtas viņa tuvie cilvēki, bet ne vienmēr to izrādīs. Uz galvas kāpt viņam nevajag, jo pie Mežāža pierod. Un, ja viņš pēkšņi aizies no tavas dzīves, tu vairs nezināsi, kur likties. Bet diemžēl neko no tā visa salabot nevarēs. Viņš zina savu vērtību, tāpēc nekad nebūs ar cilvēkiem, kuriem par to nav ne jausmas.

2. Viņš ir spēcīga personība – ja būs izlēmis tevi izdzēst no savas dzīves, tas nenozīmē, ka viņš tevi ir pārstājis mīlēt, vienkārši Mežāzim pietiek spēka un apņēmības izdarīt pareizās izvēles.Viņš ir mentāli ļoti spēcīgs, tomēr tajā pašā laikā diezgan viegli ievainojams. Lielākā daļa Mežāžu ir jauki un mīļi, līdz tiek nokaitināti.

3. Dažkārt Mežāzis ir tik atklāts, ka viņu patiesība var griezt kā nazis. Viņam nav pilnīgi nekādas cieņas un līdzjūtības pret cilvēkiem, kuri neizmanto veselo saprātu. Bet Mežāzi nekad nevajag atstāt vienu – viņi tad sāk domāt pārāk daudz, kas var viņus sākt vest depresijā. Tam, kurš iemīlas Mežāzī, tā būs grūtākā lieta, ko viņš dzīvē ir darījis.

ŪDENSVĪRS

1. Viņš no ārpuses šķiet ļoti pašpārliecināts, bet iekšpuse viņam ir ļoti viegli ievainojama. Viņš ir spēcīga personība, bet arī ar tikpat spēcīgām emocijām, kuras visdrīzāk viņš izpaudīs tad, kad atradīsies viens pats tumšā istabā. Viņam nepatīk strīdēties pretī mīļajiem cilvēkiem, jo viņi uzskata, ka labāk ir nestrīdēties, nekā pazaudēt mīļotos.

2. Kad viņam sāk kāds rūpēt ļoti, ļoti, tad tā kļūst par viņa atkarību. Viņš īsti nav cīnītājs, bet, ja tas būs nepieciešams, viņš par tādu kļūs, un uzticies man, tas nebūs skaisti. Ūdensvīrs nekad tev nelūgsies – ja tu gribēsi aiziet, viņš to ļaus darīt. Ja nodarīsi viņam pāri, viņš nekad to neaizmirsīs – nekad!

3. Viņam ir diezgan grūti izteikt savas emocijas, bet viņš to prot izdarīt ar rakstīšanas, zīmēšanas vai mūzikas palīdzību. Ūdensvīram ir ļoti laba atmiņa, viņš nekad neaizmirsīs, kā tu viņam esi licis justies, tāpēc nemaz nemēģini pielabināties un izlikties, ka viss ir kārtībā. Šo zīmi pievelk viss neparastais.

ZIVIS

1. Viņam jebkuras attiecības atstāj ļoti lielu iespaidu uz visu dzīvi. Viņš principā nekad par tām nebeidz domāt. Pat mazi sīkumi visu laiku par tām atgādina, tomēr viņš ir pārāk lepns, lai to kādam atzītu. Dieva dēļ kāds zinās, ka viņam vēl aizvien ir jūtas. Viņu piesaista skaisti cilvēki, jo uzskata, ka skaistiem cilvēkiem ir skaistas dvēseles – šajā arī bieži nākas vilties.

2. Viņām ļoti labi padodas izsekošana, spiegošana – neko no viņas nav iespējams noslēpt. Ja viņām tas būs vajadzīgs, viņas nekad tev neļaus aiziet. Zivis ļoti labi prot noslēpt emocijas, tomēr tas nenozīmē, ka viņas to vienmēr darīs. Kad viņas tiek nokaitinātas, viņas var kļūt pat ļoti rupjas, tādēļ vispār neieteiktu mēģināt.

3. Viņas vienmēr pievērš uzmanību tam, ko cilvēki dara, jo viņas zina, ka darbi runā skaļāk par vārdiem. Zivis ir uzticīgas, spēcīgas un inteliģentas. Un jābrīdina – ja tu viņām nepatīc, tad viņas tev to noteikti darīs zināmu, tomēr ir arī dažas liekulīgas Zivtiņas, kuras tēlos tavu labāko draugu, bet slepus durs dunci mugurā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru