UZMANIES! Šie 8 ēdieni, kas satur kancerogēnās vielas- veicina Vēža attīstīšanos

Mikroviļņu popkorns

Saskaņā ar Wikipedia, mikroviļņu popkorna iepakojumā tiek izmantota perfluoroktāna skābe, jebšu toksīns, kas ir saistīts ar sieviešu neauglības, nieru, urīnpūšļa, aknu, aizkuņģa dziedzera un sēklinieku vēža rašanos. Liela daļa popkornu izmanto sojas eļļu (ĢMO produkts) un dažādus konservantus, piemēram, propilgallātu, kas var radīt vēdera problēmas un izsitumus.

Kartupeļu čipsi

Kartupeļu čipsi ir bagāti ar svaru palielinošiem elementiem – taukiem un kalorijām. Tajos esošais augstā transtauku un sāls daudzums var novest pie paaugstināta holesterīna un assinspiediena līmeņa. Čipsi tiek cepti augstās temperatūrās un apbērti ar mākslīgām garšvielām un krāsvielām, konservatiem un pat akrilamīdu – nervus bojājošu indi un cigaretēs esošu kancerogēnu.

Hidrogenētas eļļas

Visas hidrogenētās dārzeņu eļļas ir neiespējami iegūt dabīgi, tāpēc tās tiek ķīmiski ekstrahētas no produkta. Parasti tās tiek krāsotas un iesmaržinātas, lai spētu būt cilvēka acij saistošas. Šīs eļļas satur neparasti augstus omega-6 taukskābju līmeņus, kas var izraisīt sirds slimības un ādas vēzi.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par katru zodiaka zīmi

Marinēti, sālīti un kūpināti produkti

Kūpināti produkti, piemēram, gaļa vai rieksti, satur ievērojamu daudzumu darvas, kas ir pazīstams kancerogēns. Marinēti produkti, kas ir bagāti ar nitrātiem vai nitrītiem un krāsvielām, ir saistīti ar palielinātu kolorektālā un kuņģa vēža risku.

 

Jums varētu arī interesēt: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Avots: http://flipopular.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru