Viss, kas tev jāzina par katru zodiaka zīmi

Noskaidro, kādi ir katras zodiaka zīmes pārstāvji ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā!

Kas katram nepatīk un ko noteikti ir vērts par viņiem zināt?!

Kareivīgs, jūtīgs un mērķtiecīgs Auns atklāj Zodiaka zīmju ciklu. Vērsis ir “mājas” zīme. Viņi mīl savu dīvānu, sava galda stūri un savu māju.

Dvīņi viennozīmīgi ir sapņotāji, kuri nebaidās piepildīt visu iecerēto un standarta problēmas atrisināt radošā ceļā, bet, lai sasniegtu savus mērķus, viņi izmanto ļoti dažādus ceļus. Vēžiem mēdz būt ļoti mainīgs noskaņojums, turklāt parasti šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz noslēpumu, kā arī viņi ļoti reti atklājas citiem. Kas attiecas uz Lauvām, tad te visi jociņi ir lieki, jo kļūdas šīs zīmes pārstāvji nepiedod.

Lauva ir līderis – viņu uzklausa un viņam seko! Dzīve pūlī – tā noteikti nav Jaunavu izvēle, jo šīs zīmes pārstāvji nemīl burzmu, viņiem nepatīk strīdēties un pakļauties emocijām. Jaunavas dod priekšroku savai komforta zonai. Svari ir mākslas un harmonijas radītāji.

Viņi no nekā var radīt īstu šedevru. Šīs zīmes pārstāvjiem ir plaša sirds un dedzīga taisnīguma sajūta. No Skorpiona zīmē dzimušajiem nebaidās tikai muļķi. Tā ir ļoti spēcīga zīme, kuras pārstāvji viennozīmīgi ir Fortūnas lutekļi. Skorpioni prot mīlēt, taču viņu mīlestību ir jānopelna. Strēlnieks ir viskonservatīvākā Zodiaka zīme. Āriene šīs zīmes pārstāvjiem parasti nav no tām atmiņā paliekošākajām, bet harisma – tā ir kā magnēts!

Mežāžiem ir ļoti sarežģīts raksturs. Vīniem ir savs skatījums uz dzīvi, labi izveidots draugu loks un vesels saraksts upuru. Ūdensvīri ir oriģināli un bezgala ekscentriski cilvēki, kuri patiešām ir ļoti īpaši, turklāt tā pilnīgi noteikti ir viņu priekšrocība! Zivju zvaigznājā dzimušas sievietes ir apveltītas ar lielisku intuīciju un dabisku seksualitāti, bet vīrieši ar šarmu un harismu.

Kādas zodiaka zīmes pārstāvis esi tu?

 

AUNS

Kareivīgs, jūtīgs un mērķtiecīgs Auns atklāj Zodiaka zīmju ciklu. Ja Jūsu paziņu lokā ir kāds šīs zīmes pārstāvis, tad Jūs noteikti zināt, ka viņi ir lieliski ideju ģeneratori un zina, kā sasniegt savus mērķus. 

Viņi ir spītnieki, kuri apveltīti ar milzu gribasspēku. Egoistiskie Auni ir raduši būt pirmie jebkurā sarakstā un jebkurā lietā. Agresija viņiem pilnīgi noteikti nav sveša, taču sev tuvos cilvēkus viņi aizsargā un ciena.

AUNI DARBĀ

Ja runa iet par darbu, tad šīs zīmes pārstāvjiem pilnīgi noteikti nepatīk rutīna un konkrēts darba grafiks. Viņi meklē iespējas, kā pilnībā varētu atklāt savu potenciālu. Auni noteikti zina, ko viņi pārzina un ko nē, tāpēc, kāpjot augšā pa karjers kāpnēm, viņi izmantos tikai un vienīgi savas priekšrocības.

AUNI MĪLESTĪBĀ

Mīlestībā Auni ir vieni no sarežģītākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Vīrietim – Aunam viennozīmīgi patīk flirtēt, taču, ja viņš ir izvēlējies sev “upuri”, tad nekādos mīlas trijstūros viņš neiesaistīsies. Viņš nesaprot un nepieņem krāpšanas būtību. Tāds vīrietis ar visiem iespējamajiem līdzekļiem centīsies iekarot savas izredzētās sirdi, un negaidiet no viņa krāpšanu vai nodevību, Auns ir lojāls un uzticams partneris. Viņš visu pateiks tieši acīs un nekad neliekuļos.

Sieviete – Auns ir ļoti spēcīga personība. Jūs no viņas nekādā gadījumā nesagaidīsiet kaut kādas vājuma izpausmes. Šīs zīmes pārstāve pilnīgi noteikti zina ko, kad un kur viņa grib!

AUNI SEKSĀ

Seksā Auni ir īsta “uguns”, taču ne ar visiem. Atvērties viņi var tikai savam patstāvīgajam partnerim. Viņi ir atvērti eksperimentiem, taču bieži viņiem tajā palīdz kārtējā alkohola porcija. Partnerus Auni izvēlas pēc trim kritērijiem – ārējais izskats, intelekts un statuss. Attiecības šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz svarīgākas par intīmo tuvību, lai gan talantīgi viņi ir abās sfērās.

AUNI DRAUDZĪBĀ

Draudzībā Auni ir ļoti uzticami un atsaucīgi. Viņi pierod pie cilvēkiem, tāpēc arī izjūt sāpes tad, kad pienāk laiks šķirties. Auns pilnīgi noteikti aizstāvēs savu draugu, taču negaidiet, ka viņš līdīs Jūsu dvēselē ar dažādiem jautājumiem. Viņš dos Jums laiku pašiem visu izstāstīt. Ar Auniem ir ļoti viegli meklēt piedzīvojumus, jo viņi ilgu laiku nespēj nosēdēt vienā vietā un pastāvīgi metas kaut kādās avantūrās.

 

 

VĒRSIS

Vērsis ir “mājas” zīme. Viņi mīl savu dīvānu, sava galda stūri un savu māju. Šīs zīmes pārstāvjiem ir sava komforta zona ar sev ierastajām vietām un cilvēkiem. 

Vērsis pilnīgi noteikti pieturēsies pie ieņemtā kursa, neies “pa kreisi”, vienmēr dos kādu vērtīgu padomu un palīdzēs grūtā brīdī. Pēc savām rakstura īpašībām Vērsis ir gandrīz vai ideāla Zodiaka zīme.

VĒRŠI DARBĀ

Darbā šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir profesionāļi. Viņiem piemīt praktisks prāts un “zelta rokas”. Rutīnas darbs viņus nebiedē, jo viņiem ir svarīgs pats darba rezultāts. Gandarījums par saviem panākumiem – tas ir galvenais Vēršu stimuls.

VĒRŠI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Vērsis ir ļoti maigs un pacietīgs stiprā dzimuma pārstāvis. Romantiskais Vērsis pasargās savu izredzēto no visām rūpēm un problēmām. Viņš notikti nav nekāds kūrorta vai īslaicīgo romānu piekritējs. Vērsim ir ļoti svarīgi zināt, ka viņu jūtu dziļums ir novērtēts un pieņemts, taču gadās arī tā, ka viņu ideāls sabrūk, un tas negatīvi ietekmē viņa tālāko izvēli un attiecības. Parādās cinisms un viegla neuzticēšanās, viņš gaida pierādījumus, ka viņu mīl un ciena.

Sieviete – Vērsis viennozīmīgi mīl uzmanību. Vienlaicīgi viņai var būt vairāki pielūdzēji, kuri apmierina visas viņas vēlmes, taču, ja viņa ir izvēlējusies vienu, tad pārējie tiek atbīdīti otrajā plānā, un viņa pilnībā atdodas savam izredzētajam.

VĒRŠI SEKSĀ

Sekss ir veids, kā kļūt laimīgiem šeit un tagad. Daudzveidīgs sekss un pēc iespējas vairāk eksperimentu – tā Vēršiem ir ierasta lieta. Jebkurš intīmās tuvības atteikums šīs zīmes pārstāvjiem var novest pie tā, ka viņi sāks krāpt.

Lasi vēl: 6 iemesli, kāpēc Vērsis var būt finansiāli visveiksmīgākā Zodiaka zīme

VĒRŠI DRAUDZĪBĀ

Vērši ir uzticami draugi, taču, lai iekļūtu viņu tuvo cilvēku lokā, ir īpaši jāpiepūlas. Vērši pilnīgi noteikti kuru katru savā komforta zonā neielaiž. Diplomātijas māksla – tas ir ļoti svarīgs instruments attiecībās ar Vēršiem. Nodevību Vērši nepiedos, viņi klusējot aizies un pilnībā aizmirsīs par Jūsu eksistenci. Vēršiem ļoti svarīgas ir atklātas un dvēseliskas sarunas, ka arī emocionālā saikne. Vērši nemīl, kad viņiem liek darīt kaut ko, kas viņiem nepatīk vai šķiet neprātīgs, tāpēc pavēles Vēršiem ir jādod ļoti uzmanīgi, lai viņi nesaprastu, ka tā bija pavēle, respektīvi, tai jāskan kā draudzīgam lūgumam.

 

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvji viennozīmīgi ir sapņotāji, kuri nebaidās piepildīt visu iecerēto un standarta problēmas atrisināt radošā ceļā, bet, lai sasniegtu savus mērķus, viņi izmanto ļoti dažādus ceļus. 

Dvīņiem piemīt nestandarta domāšana. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir bezgala apburoši un draudzīgi, viņiem daudz kas tiek piedots. Bieži vien viņi ir pārāk runīgi, taču tas ir saistīts ar viņu atklātību un tiešumu. Viņi nepārtraukti ar kādu cenšas izskaidrot attiecības, taču tikai tāpēc, ka viņiem ļoti svarīga ir patiesība, lai gan jāatzīst, ka reizēm viņiem vienkārši ir garlaicīgi.

DVĪŅI DARBĀ

Rutīna darbā nogalina Dvīņu radošo plūsmu, ka rezultātā acīmredzami samazinās viņu fiziskā izturība, un tas arī pirmais depresijas sākuma rādītājs, lai gan depresija šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti īslaicīga parādība. Tā ātri atnāk un tikpat ātri pazūd. Viņi viennozīmīgi kļūst par profesionāļiem.

DVĪŅI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Dvīnis nepārtraukti atrodas intelektuālā partnera meklējumos. Viņam ir ļoti svarīgi zināt, ka viņam paliek personīgā telpa savām interesēm, taču tajā pat laikā viņa interesēm ir jābūt arī daļai no viņa partneres interesēm. Parasti šie vīrieši precas vairāk kā vienu reizi. Viņi nav greizsirdīgi, jo par saviem spēkiem un iespējām ir pārliecināti. Viņu izvēle – gudra un skaista sieviete, uz kuru jebkādā dzīves situācijā var paļauties.

Sieviete – Dvīnis atrodas pastāvīgos laimes un brīnumu meklējumos. Šodien viņas izredzētais ir vislabākais un uzticamākais vīrietis pasaulē, bet jau rīt viņa kritizēs katru viņa soli. Mīlestībā šī sieviete pilnīgi noteikti nav “akla”. Viņa ļoti uzmanīgi izvērtē visus partnera trūkumus, taču nepārstāj viņu mīlēt. Šīm sievietēm patīk visa veida uzmanības apliecinājumi – pārsteigumi, dāvanas vai elementāras ziņas. Kā atbildi uz to Jūs saņemsiet uzmanības un mīlestības lavīnu, tikai atcerieties, ka jau rīt var parādīties otrais Dvīnis, un Jūs vairs nezināsiet, ko no šīs sievietes sagaidīt.

Lasi vēl: 3 iemesli, kāpēc attiecības starp sievieti-Vērsi un vīrieti-Dvīņiem neizdosies

DVĪŅI SEKSĀ

Vīrietim – Dvīnim patīk eksperimenti seksā un dažādas rotaļlietas no “pieaugušo” veikaliem. Viņam pilnīgi noteikti patīk skatīties uz savu partneri intīmās tuvības brīdi, tāpēc gaisa – tas ir obligāts instruments priekšspēles laikā. Viņš saka to, ko sieviete vēlas dzirdēt, un dara to, no kā citi vīrieši izvairās.

Sieviete – Dvīnis ir asprātīga sarunu biedre, tāpēc pat intīmas tuvības laikā viņa neapstājas, lai kaut uz mirkli paklusētu. Viņai nav vajadzīgi īpaši apstākļi, bet gan partnera enerģētika. Viņai nepatīk steigties, viņa mīl ilgu priekšspēli. Viņa jau no dabas ir ļoti zinātkāra, tāpēc vīriešiem viņas atvērtība visam jaunajam un neizpētītajam šķiet ļoti vilinoša. Šīs sievietes ar seksu nodarbojas daudz biežāk par citu zīmju pārstāvēm.

DVĪŅI DRAUDZĪBĀ

Dvīņi izvairās no “problemātiskiem” cilvēkiem, kuri izmanto viņu draudzību. Viņi mīl savu komforta zonu un diezgan reti tajā ielaiž jaunus cilvēkus. Viņiem ir ļoti daudz paziņu, taču ļoti maz īstu draugu. Ja Dvīnis tomēr kādu ir pielaidis sev ļoti tuvu, tad viņam pēc tam no šī cilvēka ir ļoti grūti šķirties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru