Uzzini, kā iekarot Ūdensvīra-vīrieša sirdi – viss, kas tev par viņu jāzina

udensvir

Uzzini, ar ko tik īpašs ir Ūdensvīrs- vīrietis! Un kā iekarot viņa sirdi!

Dodies piedzīvojumos kopā ar viņu

Ūdensvīri ātri tiek garlaikoti. Pārliecinies, ka tu viņu izklaidē. Dodieties uz kaķu kafejnīcu, pastaigājiet Ogres zilajos kalnos vai apmeklējiet briežu dārzu. Lai arī ko tu darītu, pārliecinies, ka darīsiet ko unikālu, jo Ūdensvīram nepatīk tradicionālas lietas.

 

Pārsteidz viņu

Ūdensvīri dievina pārsteigumus. Tam nav jābūt nekam sarežģītam. Vari vakariņās pagatavot viņa mīļāko ēdienu vai plānot doties uz kazino. Viss būs ideāli, ja vien viņš par to iepriekš nezinās. Tas pats attiecās arī uz intīmajām lietām. Ūdensvīram ātri apnīk vienmuļa intīmā dzīvē, tādēļ tev jāparūpējas par pikantiem scenārijiem.

Viņam vajag daudz seksa

Ūdensvīri šķiet nepiesātināmi. Viņi spētu nodarboties ar seksu piecas reizes dienā un tad vēl ievilkt tevi gultā sesto reizi. Nebaidies ballītes laikā paziņot savam Ūdensvīram, ka nespēj sagaidīt intīmos mirkļus. Viņam patiks tas, ka vēlies mājup doties agrāk.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Esi pārliecināta guļamistabā

Ja esi kopā ar Ūdensvīru, tad tu noteikti jau zini, ak viņam patīk tevi apmierināt. Viņš ir priecīgs, ka tu sasniedz orgasmu un viņam patiktu, ka tu uzņemies vadību. Viņam patīk dominējošas sievietes, kuras zina, ko likt viņam darīt. Ūdensvīrs ir priekšspēles cienītājs. Viņš piekritīs visām tavām vēlmēm. Galvenais pārliecinies, ka neatkārto vienu un to pašu divreiz, ja vien viņš pats to nepieprasa.

Iegaumē: viņš ir ļoti jūtīgs

Lai arī cik ļoti Ūdensvīrs šķiet atbrīvots, viņš patiesībā ir ļoti jūtīgs tips. Bieži vien šķiet, ka viņa emocionālie uzplaiksnījumi ir ļoti pēkšņi un negaidīti. Ja Ūdensvīrs ir nomākts, noteikti pievērs viņam uzmanību. Viņš vēlas, lai tu ieklausies viņā un zini, ka viņam sāp. Par sliktu nenāks arī salabšanas sekss.

Lasi arī: Lūk, kāpēc tev būtu jāsatiekas ar Ūdensvīru!

Esi patiesa un vispusīga

Neizliecies par to, kas neesi. Ūdensvīra zīmes vīrieši ciena cilvēkus, kuriem ir savs viedoklis, pat tad, ja tas atšķiras. Viņš tevi cienīs vēl vairāk, ja būsi atklāta par to, kas tu esi un ko jūti. Ja tu ienīsti veģetāros burgerus un viņš ir veģetārietis, tad neizliecies, ak tev tie garšo. Viņš vēlas tevi mīlēt tādu, kāda esi.

Esi dīvaina, smieklīga un liec viņam smieties

Ūdensvīri augstu vērtē partneri, kuram ir laba humora izjūta. Viņiem patīk smieties, it īpaši par dažādām dīvainām lietām. Esi dīvaina, smieklīga un galvenais, nebaidies atklāt savu patieso būtību – viņš tevi mīlēs tieši tādu.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru