Uzzini, kā sagaidīt Jauno 2017. gadu, kas aizritēs Gaiļa zīmē

 

skya7062-cny-2017-join-a-party_digital_whats-on-tile_800x400px-10%c6%92

 

Kas jāpaspēj izdarīt līdz Jaunajam gadam

 

Pirmkārt, vajadzētu atbrīvoties no parādiem. Gaiļa gads – tas periods, kurā darbam, biznesam un naudai ir ļoti liela nozīme. Austrumu gudrie vienmēr ir teikuši to, ka šāds periods var sodīt visus bezatbildīgos un neuzmanīgos cilvēkus, tāpēc pacentieties tikt vaļā no visiem iespējamajiem kredītiem un parādiem. Tīra dvēsele un sirdsapziņa dos Jums ļoti labu atbalstu nākotnē.

Otrkārt, pamēģiniet nobeigt visas svarīgās lietas un nospraust savu attīstības ceļu nākamajam gadam. Sagaidīt Jauno 2017. gadu vajadzētu brīviem no problēmām.

Treškārt, sagaidīt šo gadu vajadzētu visnotaļ labā noskaņojumā. Gailis mīl cilvēkos redzēt dzīvesprieku. Jo labāks Jums būs noskaņojums, jo lielākas iespējas realizēt savas kvēlākās vēlmes. Lai tas notiktu, līdz Jaunajam gadam būtu vēlams piedot visiem pāridarītājiem un salabt ar saviem ienaidniekiem.

Sagatavojieties svētkiem kā nākas. Izdariet tā, lai tie Jums pilnīgi noteikti paliktu atmiņā. Pielieciet maksimālas pūles, lai gūtu baudu ne tikai no Jaungada nakts, bet arī no katras 2017. gada dienas!

 

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies mīlestībā

 

Kā sagaidīt Jauno 2017. gadu

happy-new-yer-2017-animated-pictures

 

Kā tad īsti uzvesties pašā Jaungada naktī? Ļoti daudzi domā, ka šis laiks ir jāpavada maksimālā jautri, taču tas tā nebūt nav, jo konkrēti šo nakti vislabāk būtu pavadīt mierīgi. Ķīniešu filozofija vēsta par to, ka Gailis ir rīcības stimulators, nevis prieka un jautrības iemiesojums. Prieks 2017. gadā atnāks pie tiem, kas prot un grib strādāt, bet mīlestība – pie tiem, kas patiesi to gaida un ir atbrīvojuši tai vietu savā dvēselē. Ķīnieši un dažas citas austrumu tautas runā par to, ka Gailis parāda katra cilvēka patieso seju un atklāj to cilvēku potenciālu, kas patiesi to vēlas.

Austrumus Ugunīgā Gaiļa gadu sagaida ģimenes lokā, kas jau tāpat ir pastāvīga tradīcija, taču šajā periodā tā ir īpaši svarīga, turklāt šis periods ir ļoti zīmīgs arī mīlestības jomā, tāpēc nebaidieties sagaidīt Jauno gadu kopā ne tikai ar tiem, kurus mīlat, bet arī ar cilvēkiem, kuri Jums vēl ir sveši, jo pastāv liela iespējamība atrast savu otro pusīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru