Uzzini, kāpēc sieviete – Lauva ir tik lieliska draudzene

Uzzini, ar ko īpašas ir Lauvas zvaigznājā dzimušās sievietes!

Atceries, ja esi dzimusi Jūlija beigās, tev varētu būt raksturīgas arī Vēža īpašības, taču, ja esi dzimusi Augusta beigās, tad Jaunavas!

Lasi arī: Sieviete vēzis – kāpēc viņa ir tik pievilcīga?

Sievietes Lauvas vēlas atrasties uzmanības centrā

Tu esi lēmēja, kura vienmēr meklē atzinīgu novērtējumu. Cilvēki pie tevis bieži vēršas pēc padoma un plānu apstiprināšanas.

Tajā pat laikā, tu sagaidi no viņiem uzslavas. Par spīti tam, ka ārēji esi ļoti pašpārliecināta būtne, dziļi iekšienē tu vēlies, lai tu šķistu simpātiska visiem.

 

Lauvas zīmē dzimušās sievietes satuvina cilvēkus

Tev patīk atrasties lielās ļaužu grupās tik pat ļoti kā atrasties vienai pašai. Tu vienmēr centies sakārtot lietas tā, lai neviens nejustos atstumts, tomēr, dažkārt tev pašai patīk pabūt vienatnē.

Viņas ir jūtīgas

Tu esi emocionāla sieviete, kuras jūtas ir viegli aizskart. Citi var kritizēt tavu nesalaužamo ārējo tēlu, tomēr tu uzplauksti izdzirdot komplimentus. Tava pašpārliecinātība spēj nomaskēt jebkuras nedrošības izpausmes.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Lauvas ir atklātas un saka to, ko patiesi domā

Tu neesi tā, kura cīnīsies par savu taisnību diskusijas gaitā. Tev ir sava nostāja un tu nebaidies to paust. Lai arī dažkārt tu esi stūrgalvīga, tiklīdz kaut kas ticis atrisināts, tu spēj bez liekiem sirdsapziņas pārdzīvojumiem dzīvot tālāk. Tu neatturies un neturi ļaunu prātu.

Tu zini, ko vēlies sasniegt un cītīgi pie tā strādā. Neviens nestāsies ceļā taviem mērķiem. Citi to uzskata par sāncensību, tomēr tu labi apzinies, ka pati sev esi vienīgā sāncense.

Lasi arī: Kas tev būtu jāzina pirms attiecību veidošanas ar Lauvu

Sievietes Lauvas ir ārkārtīgi romantiskas

Tu esi gatava ilgi medīt savu upuri. Tu vēlies izpētīt visu, ko piedāvā betona džungļi, par spīti tam, tu ļoti vēlies kādu dienu pārstāt meklēt un dibināt ģimeni. Tev patīk būt vienai un neatkarīgai, kamēr gaidi īsto un vienīgo.

Lauvas ir lieliskas draudzenes

Tu esi lojāla draudzene, kura ir ļoti dāsna un vienmēr aizstāv citus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru