Uzzini, kāpēc tev katru dienu ir nepieciešami fiziski pieskārieni

Atlabšanai

Fiziski pieskārieni nepieciešami, lai atgūtos no traumām. Ir pat tāda lieta kā pieskārienu terapija, ko praktizē masāžā un akupresūrā, kā arī citās stresa atslābināšanas metodēs, kuras saistītas ar cilvēku pieskārieniem.

Garīgajai veselībai

Kā jau minēts iepriekš, fizisks pieskāriens var dzirdēt cilvēkus, kuri domā negatīvas domas. Ja esi negatīvi noskaņots, tad pozitīvs cilvēks var dot tev pozitīvo enerģiju, kura strāvos tavā ķermenī.

Citiem

Pieskārieni var tevi satuvināt ar apkārtesošajiem, it īpaši tiem, kuri vēl tev tikai to labāko. Ar pieskārienu palīdzību mēs savienojamies un izprotam viens otru, mēs atklājam savu ievainojamību uzticoties citiem.

Personīgām vajadzībām

Ja esi spējīgs pareizi izpausties, fiziski pieskārieni dāvās tev tieši to sajūtu, kādu vēlies saņemt konkrētā brīdī. Atliek tik vien kā uzlikt roku kādam uz pleca, lai liktu viņa acīm ieskatīties tavās. Rokas uzlikšana un pieskāriens simbolizē to, ka vēlies iegūt nedalītu uzmanību.

Komunikācijām

Ir pierādīts, ka ķermeņa valoda ir viena no svarīgākajām komunikācijas formām visā pasaulē. Tā ir universāla visdažādākajos veidos un bieži vien mēs to par zemu novērtējam. Ir svarīgi, ka mēs spējam savu nodomu apstiprināt aī ar ķermeņa valodu, piemēram kādu apskaujot. Ķermeņa valoda parāda to, ka vēlies, lai kāds jūtas droši, gribēts, mīlēts utml.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru