Vēlies izskatīties lieliski? Ievēro šos 6 vienkāršos principus!

Lai arī šie skaistuma rutīnas atjaunošanas padomi liks tev mirdzēt un izskatīties fantastiski, nepārdzīvo, ja šķiet, ka  esi kaut ko nokavējusi.

Paķer zaļo sulu, skaistuma tēju, ērti  iekārtojies un jūti, kā sāc mirdzēt.

Rīts:

  1. Dzer! Iekļauj superēdienu pūderus un zaļumus savā ēdienkartē – pievieno tos brokastu smūtijiem vai sulām. Tā pat arī neaizmirsti par skaistuma zāļu tēju labvēlīgo ietekmi – mirdzošu, gludu un jauneklīgu ādu. Šo dzērienu iekļaušana  stresa pilnajā ikdienā,  liks tev izskatīties veselīgai un dzīvības pilnai, bez tam tajos esošās uzturvielas palīdzēs nevien tavam izskatam, bet arī miegam, mieram un vispārējai labsajūtai.
  2. Iepazīsti sauso pīlingu! Pirms rīta stundās lec dušā, pamēģini veikt sauso pīlingu, jebšu ādas masēšanu ar koka vai saru suku. Šis triks atbrīvos tavu ādu no atmirušajiem ādas slāņiem, atbrīvos poras, tādējādi ļaujot toksīniem pamest ķermeni, un uzlabos asinsriti. Sāc ar savām kājām un veicot garas, plašas kustības, virzies uz sirds pusi.
  3. Atjauno savus matus! Izrādi savām cirtām mīlestību izmēģinot tajās ieklāt barojošu un atjaunojošu matu masku. Vienalga vai šī matu maska ir no frizieru plauktiem, paštaisīta vai arī ar vienu sastāvdaļu (piemēram, kokosriekstu eļļu) tajā. Tavi mati šo žestu novērtēs, kļūstot spīdīgāki, gludāki un vijīgāki

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru