Vēlies izskatīties lieliski? Ievēro šos 6 vienkāršos principus!

 

Vakars:

  1. Aizslauki dienu! Naktīs, kad esi pārāk nogurusi, lai no sejas rūpīgi notīrītu visu savu kosmētiku, vienkārši paķer kādu mitro sejas salveti vai kokosriekstu eļļā samērcētu vatīti un lieta drīz vien būs darīta. Tas ne tikai atbrīvos tavu ādu no meikapa, bet arīdzan liks tai būt mitrinātai, tonizētai un barotai.
  2. Noveco atpakaļgaitā! Nakts maskas nostiprina un tonizē tavu skaisto ādu. Tās izlīdzina dziļās grumbas, nodrošinot, ka pamosties ar jauneklību sejā. Un izvēle ir tava – vai uzzināt vairāk par nakts sejas maskām, gatavojot tās mājās, vai uzticēties plaši pazīstamām kosmētikas kompānijām. Lai nu kā, atceries, ka nakts maskai jābūt bagātai ar E vitamīnu, dabīgajām eļļām un naturālām, mitrinošām sastāvdaļām.
  3. Mazgā, aizskalo, atkārto! Esi pārliecināta, ka maini savu spilvendrānu pietiekami bieži? Mēs iesakām to darīt ik 2-3 dienas. Eļļas no taviem matiem un ādas nonāk uz auduma un pastiprina iespēju, ka tiksi pie izsitumiem, nelīdzenas ādas vai aizsērējušām porām. Pie tam, kurš gan neizbauda miegu uz svaigi izmazgātām spilvendrānām?!

 

Avots: blog.anthropologie.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru