Vibrāciju medicīna. Kā tā pēta smalkās enerģijas ietekmi uz mums

 

Mehāniskie priekšstati par cilvēka ķermeni, kas veidojas mūsu maņu orgānu ierobežoto iespēju dēļ (tie nespēj uztvert absolūti visas pasaulē objektīvi pastāvošās parādības) rada rupju (šķietamu) realitātes modeli. Tikai ļoti jutīgi aparāti un ierīces spēj cilvēkam neredzamos un nedzirdamos signālus pārvērst tādos, ko mūsu maņas orgāni spējīgi uztvert.

Viss vibrē, viss izstaro

Viens no pirmajiem, kurš savulaik pauda domu, ka rietumvalstu oficiālā medicīna, sadalot cilvēka organismu daļās un cenšoties katru no tām ārstēt atsevišķi, nonākusi strupceļā, bija Staļina personīgais ārsts I. Slobodjaniks – cilvēks ar 7 oficiālās medicīnas diplomiem un adatu terapijas speciālista diplomu.

Kabalā ir runa par dzīvības spēku un matēriju, kas rodas “gaismas sablīvēšanās” rezultātā, proti, notiek kosmosā esošās vispārējās dzīvības enerģētiskās plūsmas vibrāciju frekvenču izmaiņas. Gaisma (enerģija), kas ir ķermeņa organizatore, “nolaižoties” no Visuma Radītāja tik ļoti “samazinās”, ka cilvēks to ne redz, ne jūt. Vienīgais, ko cilvēks sajūt, ir “dzīvības spēks”, kura izsīkumu nereti izbaudījis katrs no mums. Saskaņā ar kosmosa likumu, kuru jau 800 gadu pirms Kristus noformulējis kāds ēģiptiešu gudrais: viss vibrē, viss izstaro!

Einšteins “atcēla” matēriju?

Pēc Einšteina formulas, enerģija ir vienāda ar ķermeņa masu, kas pareizināta ar gaismas ātruma kvadrātu (E = mc2). Bez garas domāšanas mēs jau kopš skolas laikiem zinām, ka formula pierāda: matērija kā atsevišķa substance neeksistē! Starp enerģiju un matēriju (vielas masu) ir vienlīdzības zīme.

Tātad enerģija un matērija ir vienas un tās pašas substances izpausme, un tās var pāriet no vienas otrā. Matēriju var uzskatīt kā sākotnējo enerģiju jeb vibrāciju, no kuras sastāv jebkura viela. Cita lieta, ka mēs ar saviem maņas orgāniem spējam uztvert tikai ierobežotu vibrāciju spektru, kuru tad arī saucam par materiālo pasauli. Bet visu atlikušo Visuma neaptveramo vibrāciju spektru, kuru uztvert cilvēkam nav dots, vai nu ignorējam, vai arī piedēvējam smalkajai (garīgajai) pasaulei. Tieši Einšteina formula ir atslēga sapratnei, ka enerģija un viela būtībā ir viens un tas pats.

Gara medicīna

Pienācis laiks medicīnai atzīt svarīgu cilvēka fizioloģijas aspektu, saskaņā ar kuru smalkie lauki (gars) dominē pār rupjajiem materiālajiem laukiem (ķermeni). Smalkās struktūras ir dzīvības enerģētiskais pamats, jo tikai ara enerģija atdzīvina ķermeņa fizisko struktūru. Tātad mēs esam daudzdimensiju būtnes, kas sastāv no enerģijas (gaismas), kura ir nepārtrauktā dinamiskā līdzsvarā ar augstākajām enerģijām. Ķermeņa audi pārtiek ne tikai no vitamīniem, minerāliem un skābekļa, bet arī augstāko vibrāciju enerģijām, kas tiem saņemtas caur čakrām, enerģētiskajiem kanāliem, akupunktūras sistēmu (aktīvajiem punktiem).

Tātad secināt var tikai vienu: teicama veselība pirmām kārtām ir aktīva dzīvības enerģijas ci cirkulācija. Ja enerģija pārstāj cirkulēt un sāk nostāvēties, ar laiku fiziskajā (šūnu) līmenī sāk attīstīties patoloģija, kuru novērst ar tabletēm nav iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru