Vīriešu horoskops – kādi viņi ir patiesībā? Noderīgi ieteikumi sievietēm!

Auns

Viņa maskas – rada “īsta vīrieša” iespaidu. Atvērts draudzīgums. Stiprs rokasspiediens. Drošs līdz neprātam. Var būt negaidīti dāsns.

Viņa vājības – nevar atteikt draugiem. Nepietiek pacietības klausīties un izpildīt garlaicīgu darbu. Vieglprātīgi izturas pret veselību un režīmu. Nemāk pakļauties. Mīl pazust un tad atkal uzrasties, nepaskaidrojot iemeslus. Seksuālās vājības – nepacietība.

Ieteikums sievietei: pacentieties aiz enerģijas pārpalikuma un rakstura egocentrisma saskatīt ievainojamu mazu zēnu, kuram nepieciešama aizbildniecība.

Vērsis

Viņa maskas – acīmredzama labklājība un komforts. Ģimenes cilvēks ar prasmīgām rokām. Saimniecisks vīrietis, kas pretendē uz labu gaumi. Uzstājīgs.

Viņa vājības – stūrgalvība un nespēja pretoties baudām. Bailes nokļūt zem papēža. Zvilnēšana dīvānā. Trīssimt gadus solīs salabot velosipēdu. Baidās no intelektuāliem sarunu biedriem. Mīlestība pret garšīgiem ēdieniem un desertiem grauj veselību un rada apaļumu. Seksuālās vājības – sliecas uz primitīvu seksu.

Ieteikums sievietei: vīrietis, kuram mūžīgi trūkst glāstu…

Dvīņi

Viņa maskas – šarmants un asprātīgs. Attapīgs un oriģināls. Lielisks viesis jebkurā kompānijā. „Savs puisis”.

Viņa vājības – sola vairāk nekā ir spējīgs izpildīt. Nemierīgs, brīžiem dzenas pēc diviem zaķiem… nezina, ko grib. Viņā dzīvo divas galējības, saceļas pret autoritātēm. Seksuālās vājības – nemierīgums.

Ieteikums sievietei: vajag palīdzēt viņam atrast dzīves mērķi un tad kontrolēt šo mērķi. Dvīņiem vajag divas mīlestības, bet tas nenozīmē, ka divas sievietes. Pamēģiniet uzminēt šo mīklu.

Vēzis

Viņa maskas – jūtīga attieksme pret sievietēm. Spējas maigi rūpēties, laba aukle. Vīrietis, kurš mīl sirsnīgi izrunāties.

Viņa vājības – ilgi dziedē rētas atgriežoties pagātnē. Baidās kļūt par “vientuļnieku”. Viņam ir grūti noģērbt vecu džemperi, pat lai to izmazgātu. Viegli ievainojams, nav daudzrunīgs, labi atceras, burkšķīgs, kaprīzs. Seksuālās vājības – viņš piekritīs mīlēties ierastā vidē, kā savas mammas mājās.

Ieteikums sievietei: lieciet viņu mierā, kad viņš dusmojas un ieraujas sevī. Nevarat viņu iekustināt. Izliecieties saslimusi.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru