Zodiaka zīmes un konflikti – kā šādās ģimenes situācijās uzvedies tu?

Svari – pirmām kārtām  taisnība

Svari nekad nesāks strīdēties ar mīļoto cilvēku bez nopietna iemesla. Viņi prot savas vēlmes darīt zināmas mierīgā ceļā, un pat, ja dusmojas, dara to delikāti, neapvainojot partneri un neizprovocējot viņu uz agresiju. Tiesa, šīm personībām ir sakāpināta taisnības izjūta un tas nozīmē, ka viņi obligāti izteiks savu neapmierinātību, ja mīļotais cilvēks rīkojas pret sirdsapziņu. Un apvainojumus Svari nepiedod. Apvainojošos vārdus viņi atcerēsies visu dzīvi, periodiski pārmetot par tiem savam partnerim, kurš nav izvēlējies savus izteicienus.

Toties ar Svariem konfliktus ir viegli dzēst. Dažreiz pietiek vien ar patiesu nožēlu, nelielu dāvaniņu vai romantiskas tikšanās, lai Svari par strīdu vairs neatcerētos.

Skorpions – konflikts kā dzīves norma

Konflikts Skorpionam ir pierasta lieta. Šie ļaudis sastrīdēsies ar visu pagalmu, bet mājās mīļotajam cilvēkam sarīkos pamatīgu skandālu. Tāds ir viņu dzīves stils, bez kā viņu ikdiena pārvēršas par rutīnu. Toties skandāls uzjunda Skorpionā adrenalīnu un ļauj “nolaist tvaiku.” Un vēl pēc katra skaļa konflikta Skorpioni ir gatavi miera izlīgumam ar īpašu kaisli un šis fakts, nenoliedzami, piedod krāsas viņu attiecībām.

Labākais paņēmiens, kā tikt galā ar konfliktējošu Skorpionu ir aiziet, izvairīties no tā, vai arī mēģināt strīdu pārvērst jokā. Bet vispār, partnerim derētu pameklēt “tvaika nolaišanas” paņēmienu, piemēram, uzdāvināt abonementu sporta zāles apmeklējumam vai atrast darbu, kas atņems daudz spēka. Tad arī vēlme lamāties bez iemesla būs daudz retāk.

Strēlnieks – nekādas nenoteiktības

Strēlnieki ir ļoti miermīlīgas būtnes, ar kuriem kopā var nodzīvot visu dzīvi nestrīdoties. Tikai lai tas notiktu, ļoti svarīgi, lai starp diviem cilvēkiem būtu skaidrība un noteiktība. Strēlnieki necieš neizteikšanos, tieši tā viņus noved pie strīdiem un konfliktiem. Bet pat tad viņu dusmas ir taisnas un nav vērstas, lai apvainotu vai aizvainotu partneri.

Der atcerēties, ka Strēlnieks necieš pret sevi vērstu agresiju. Uz jebkuru agresīvu uzbrukumu savā virzienā viņš tūdaļ atbildēs un noliks cilvēku pie vietas. Bet uz mierīgām un argumentētām apsūdzībām Strēlnieks vienmēr atbildēs godīgi un ja būs vainīgs – atradīs spēkus lūgt piedošanu.

Mežāzis – miers un loģika

Vairumā gadījumu Mežāži strīdas nepaceļot balsi un argumentēti izsaka savas pretenzijas. Atbildēt šīm personībām vajadzētu tādā pat garā, tad arī konfliktu ar Mežāzi praktiski nebūs. Šie cilvēki mīl precizitāti un loģiku, un nav raduši rādīt savas patiesās emocijas. Slikto omu viņi pārdzīvo sevī, neiznesot to sabiedrības apskatei.

Taču, ja Mežāža argumentus partneris nesaprot un ja viņš nav gatavs nonākt pie vienprātīga lēmuma, bet provocē Mežāzi izrādīt emocijas, viņam var stipri nepaveikties. Noraujoties, šīs Zodiaka zīmes pārstāvis kļūst nekontrolējams un kategorisks, viegli var izlemt šķirties un aiziet no mājām, aizcērtot durvis.

Ūdensvīrs – nenoteiktība un farss

Ūdensvīri ir īsti aktieri, kuri, atkarībā no konflikta būtības var nospēlēt gan drāmu, gan komēdiju. Viņiem ir viegli izlikties aizvainotiem, bet kad vajag – viegli notēlot dusmas. Šis ir viņu paņēmiens izbēgt no pelnītas norāšanas vai arī pārmācīt mīļoto cilvēku par pateiktajiem vārdiem vai pastrādātajiem darbiem. Apvainojumus, kas domāti viņam, Ūdensvīrs vienmēr cenšas uztvert kā joku.

Risināt uzradušās ģimenes problēmas ar ūdensvīru ir diezgan vienkārši. Vajag pēc iespējas mazāk emociju, bet vairāk racionālu piedāvājumu, neaizmirstot pastāstīt ūdensvīram par iespējamo labumu. Pie vērtīgiem piedāvājumiem šis cilvēks pieķersies uzreiz un konflikt būs atrisināts.

Zivis – ievainojamība un dzēlīgums

Zivis – ļoti jūtīgas būtnes, kuras var apvainoties ar katru pazemojošu vārdu vai pat partnera rupjo toni. Šajā gadījumā viņas ieiet sevī un var ilgi nekontaktēties ar mīļoto cilvēku. Pirmās uz salabšanu Zivis neies nekad, kaut ari uz maigumu un siltumu uzreiz atsauksies ar savu atkusušo sirdi.

Savukārt, ja Zivij radīsies iemesls konfliktam, tā uzbruks savam partnerim  tik ilgi, kamēr viņš atzīs savu vainu. Talkā nāks dzēlīgums un citi mēģinājumi pēc iespējas vairāk ieknābt partnerim. Nebrīnieties, ja dzirdēsiet provokatīvus paziņojumus par šķiršanos. Šī īpašība ir raksturīga viņu dabai, par kuru viņi nožēlo uzreiz pēc strīda beigām.

Konflikti mēdz būt katrā mājā, taču, ja jūs cieniet savu mīļoto cilvēku, nekad nekļūstiet rupji un neaizvainojiet viens otru. Sargājiet savu mīļoto jūtas!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru