Zodiaka zīmju raksturojums un savstarpējā saderība – vai saderi ar iecerēto?

Zodiaka zīmes ir sadalītas pa stihijām – uguns, zeme, ūdens un ūdens.

Noskaidro, kas vislabāk padodas katrai zodiaka zīmei, kas katram ir raksturīgs, kādi temperamentu tipi viņiem mēdz piemist, ar kuru stihiju pārstāvjiem viņiem ir vislabākā saderība, kādas ir viņu gan pievilcīgākās, gan arī nepievilcīgākās īpašības, un kādas ir attiecības un ģimenes dzīve.

UGUNS STIHIJAS ZĪMES – AUNS, LAUVA, STRĒLNIEKS

Uguns stihijas cilvēki atšķiras ar diezgan vētrainu temperamentu un dziļu intelektu, taču bieži vien šo zīmju pārstāvji vispirms dara un tikai pēc tam domā. 

Viņiem raksturīga ir ļoti ātra lēmumu pieņemšana, neapdomīga rīcība un avantūrisms, turklāt, izdarot kaut ko nepareizi, viņi nebūt to nenožēlo un turpina iet pa savu iemīto taciņu.

Šo trīs zīmju pārstāvji vienmēr cenšas būt pirmie, tāpēc viņi pastāvīgi vēlas uzlabot savas esošās prasmes, kā arī apgūt jaunas zināšanas un nepārtraukti mācīties. Uguns stihijas cilvēki ir apveltīti ar talantu vadīt, tāpēc viņi ļoti reti ieklausās svešā viedoklī, cenšoties visu darīt pa savam, tādā veidā parādot apkārtējiem savu spēku, kā arī prāta spējas.

Lasi arī: Mīlestības, attiecību un laulības horoskops katrai zodiaka zīmei

Ņemot vērā to, ka šo zīmju pārstāvjiem piemīt “sprādzienbīstams” raksturs un pārliecība par savu dzīves pozīciju, šīs stihijas cilvēki bieži vien var izbaudīt apbrīnas pilnus skatienus no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viņus raksturo arī paaugstināta seksualitāte, kas, bez šaubām pievelk pretējo dzimumu. Praktiski vienmēr šo zīmju pārstāvji ir kompānijas dvēseles, viņiem apkārt ir ļoti daudz cilvēku, turklāt vienatni ilgtermiņā viņi nevar paciest.

Kā likums, visi uguns stihijas pārstāvji, ir neticami veiksmīgi! Viņi cenšas vadīt un komandēt, viņiem ir svarīgi it visā ieņemt līdera pozīcijas: ģimenē, darbā, draugu kompānijā un pat tajās sfērās, kurās viņi paši ne visai labi orientējas. Šo zīmju pārstāvji nespēj dzīvot bez uzmanības, viņiem nepārtraukti ir vajadzīga saziņa ar citiem un apstākļu maiņa.

Lai veidotu ģimeni, šo zīmju pārstāvjiem vajadzētu izvēlēties savas stihijas pārstāvjus vai arī kādu no Gaisa stihijas pārstāvjiem. Gaiss dod Ugunij iespēju degt ilgāk, kā arī plašāk izplatīties, kas nozīmē to, ka šī savienība varētu būt visnotaļ spēcīga un ilga. Laulībai un draudzīgajām attiecībām nebūs ilgs mūžs, ja šīs stihijas pārstāvji apvienos ar kādu no Ūdens stihijas zīmēm. Ūdens dzēš Uguni, liek tai šķēršļus, tāpēc tādam pārim noteikti nebūs lemta ilga kopdzīve. Neitrālas un visnotaļ harmoniskas attiecības šo zīmju pārstāvjiem var izveidoties ar Zemes stihijas pārstāvjiem.

Zīmes, kas pieder Uguns stihijai, savā starpā atšķiras ar temperamentiem. Auni ir apveltīti ar “visugunīgāko” temperamentu. Viņi ir ļoti pašpārliecināti un tiecas sasniegt savus mērķus. Lauvas ir mazāk impulsīvas, tiekot raksturotas pēc saviem lēmumiem un rīcības. Strēlnieki ir ļoti svārstīga rakstura īpašnieki – vienā brīdī viņu acīs deg uguns, bet jau nākamajā tā ir apdzisusi.

Galvenās Uguns stihijas zīmju īpašības ir pievilcīgs ārējais izskats, šarms, izlēmība, līdera dotības, drosme, sabiedriskums un optimisms, bet pie trūkumiem var pieskaitīt “ugunīgo” temperamentu, konsekvences trūkumu, visnotaļ augsto pašnovērtējumu, stūrgalvību un apsēstību pašiem ar sevi.

Lasi vēl: 12 Zodiaka zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

ZEMES STIHIJAS ZĪMES – VĒRSIS, JAUNAVA, MEŽĀZIS

Zemes stihijas zīmēm jau no agras bērnības ir skaidrs priekšstats par to, ko viņi vēlas no dzīves, tāpēc utopiskās domas un plāni un viņu prātos neuzturas pārāk ilgi. 

Šo cilvēku mērķis vienmēr ir ļoti praktisks un reāls. Viņi necenšas ieņemt jaunu nišu un dāvāt pasaulei kaut ko jaunu. Viņiem ir ļoti skaidri nostādīti mērķi un prioritātes. Šo zīmju pārstāvji nav apveltīti ar bagātu iztēli, taču viņiem piemīt izlēmība un auksts aprēķins.

Ja Jums ir nepieciešams kāds noderīgs padoms, tad šādos brīžos patiešām ir vērts vērsties pie kāda no Zemes stihijas pārstāvja!

Bieži vien šo zīmju cilvēki ir ļoti tieši un atklāti, turklāt viņi ļoti retos gadījumos spēj atrast pareizos vārdus, kas kaut kādā veidā “mīkstinātu” viņu izteikto domu. Mežāži, Jaunavas un Vērši vienmēr saka visu patiesību tieši acīs, arī tādos gadījumos, kad tas kaut kādā veidā var satricināt viņu reputāciju. To, kas patiesībā notiek viņu dvēselēs, šīs stihijas pārstāvji neatklāj praktiski nevienam, jo viņi ir lepni un neatkarīgi. Tā viņi grib izskatīties arī apkārtējo cilvēku acīs, tāpēc reti kad dalās savos pārdzīvojumos un bažās.

Šīs stihijas pārstāvji bieži vien piekopj mērenu un mazkustīgu dzīvesveidu. Viņi ļoti ātri pierod pie mājām un ģimenes, tāpēc viņiem ļoti svarīgs ir mājas pavards. Lai veidotu ģimeni, šīs stihijas pārstāvjiem būtu vēlams izvēlēties partneri no Ūdens vai Zemes stihijas pārstāvjiem. Tā varētu būt lieliska savienība, kurā abi partneri viens otru vienmēr atbalstīs. Šo zīmju pārstāvji var pastāvēt līdzās arī citu stihiju zīmēm, taču tikai pie konkrētiem apstākļiem. Attiecībās ar Uguns stihijas pārstāvjiem Zemes zīmju pārstāvjiem nāksies ierobežot savu emociju uzplaiksnījumus, tas pats būs arī ar Ūdens stihiju zīmēm.

Lasi vēl: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

Zemes stihija visvairāk izpaužas tieši Mežāžos. Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēju sasniegt savus mērķus, bet Jaunavām piemīt biznesa iemaņas un praktiskums. Viņas vienmēr zina, kas notiks rīt un pieturas pie viena konkrēta plāna. Vērsis pirmajā acu uzmetienā var šķist ļoti mierīgs, taču tieši šī īpašība viņiem palīdz sasniegt nospraustos mērķus, jo līdzsvara zudums var izpostīt visus viņa plānus.

Zemes stihijas pārstāvjiem piemīt vairākas priekšrocības: patstāvība, strādīgums, piesardzība, pragmatisms, uzticamība un spēja vienmēr stingri stāvēt uz savām kājām. Pie trūkumiem varētu pieskaitīt šīs rakstura iezīmes: rupjību, nespēju iziet uz kompromisiem, alkatība, spītība, bieža melanholija un nespēja domāt radoši.

Mežāžiem, Jaunavām un Vēršiem vislabāk būtu dzīvot tuvāk zemei, respektīvi, optimālākais variants varētu būt lauku māja. Nav ieteicams dzīvot daudzdzīvokļu māju augšējos stāvos, tātad – jo tuvāk zemei, jo labāka izvērtīsies viņu dzīve!

Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

GAISA STIHIJAS ZĪMES – DVĪŅI, SVARI, ŪDENSVĪRS

Šīs stihijas zīmēm piemīt dziļa domāšana un sabiedriskums, tāpēc šie cilvēki nekad nevar nosēdēt mierā un pastāvīgi cenšas apgūt ko jaunu. 

Viņi ir zinātkāri, un viņu galvās pastāvīgi dzimst apbrīnojamas idejas un koncepcijas. Šīs stihijas pārstāvji vienmēr un visur vēlas paust savu viedokli, viņi ir lieliski oratori, prot pārliecināt, sniedzot neapstrīdamus argumentus, kas runā viņiem par labu.

Izvēloties darbības sfēru, kam viņi vēlas veltīt visu savu dzīvi, šīs stihijas pārstāvji vadās, galvenokārt, pēc savām vēlmēm. Nauda un slava viņiem nav tik svarīga, daudz lielāku priekšroku viņi dod rīcības brīvībai un lietām, kas viņiem patiešām patīk, ir sirdij tuvas un spēj atklāt visu viņu potenciālu.

Bieži vien šīs stihijas pārstāvji nodarbojas ar māksliniecisko vai zinātnisko darbību, tomēr arī biznesā viņus pilnīgi noteikti gaida panākumi.

Neskatoties uz to, ka šie cilvēki necenšas būt līderi, viņi ir pilnībā spējīgi arī vadīt un kontrolēt cilvēkus. Vienīgais, ko šīs stihijas pārstāvji nespēj izturēt – rutīnu. Viņiem ātri vien var apnikt gan hobiji, gan kāds noteikts cilvēku loks, viņi vienmēr ir gatavi jaunām sajūtām, draudzībām un piedzīvojumiem. Bieži vien gadās tā, ka Gaisa stihijas pārstāvjiem nākas būt diezgan vientuļiem, kas ir rezultāts tam, ka ne visi cilvēki ir spējīgi saprast principus, pēc kuriem dzīvo šo zīmju pārstāvji, taču viņi nebaidās no vientulības un pieņem to kā kārtējo savas dzīves posmu.

Ūdensvīri vienmēr cenšas ieviest kaut ko jaunu. Pēc būtības viņi ir tie, kuri cīnās par brīvību, taču pret tām lietās, kas neietilpst viņu interešu sfērā, šīs stihijas pārstāvji var būt arī vienaldzīgi.

Lasi arī: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Svari ir daudz mierīgāki šīs stihijas pārstāvji, jo viņus vada auksts aprēķins un pārliecināšanas spējas.

Dvīņi mēdz mainīt savu pozīciju un domas tad, kad viņi redz, ka zaudē. Šīs zīmes pārstāvji parasti slēpjas aiz dažādām maskām, kas atkarībā no konkrētā gadījuma tiek mainītas.

Ģimenes dzīvi šo zīmju pārstāvji uzsāk diezgan vēlu. Partneri vislabāk būtu izvēlēties no savas stihijas zīmēm vai arī no Uguns stihijas pārstāvjiem, lai gan Gaisa stihijas pārstāvji diezgan labi var sadzīvot ar visu stihiju pārstāvjiem. Tas arī liecina par viņu komunikācijas prasmi un spēju pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir.

Galvenās Gaisa stihijas īpašības ir taisnīguma izjūta, žēlsirdība, mīlestība pret brīvību un spēja uzturēt spēcīgu un īstu draudzību. Pie viņu trūkumiem var piesaistīt pārmērīgo pļāpīgumu, jūtu un emociju slēpšanu, liekulību, kā arī augsto pašapziņu.

Lai saglabātu savu veselību, šīs stihijas pārstāvjiem pēc iespējas vairāk laika vajag pavadīt svaigā gaisā. Telpas, kurās viņi bieži uzturas, noteikti būtu regulāri jāvēdina.

Lasi arī: Mīlestības horoskops: Saderība, komunikācija, sekss

ŪDENS STIHIJAS ZĪMES – VĒZIS, SKORPIONS, ZIVIS

Visas Ūdens stihijas ir apveltītas ar neticamu intuīciju, paaugstinātu emocionalitāti un jūtīgumu. Šo zīmju vidū bieži vien ir ļoti talantīgi mākslinieki, mūziķi un rakstnieki.

Šiem cilvēkiem piemīt spējas, kuras viņi pilnībā var likt lietā tieši radošajā sfērā. Neņemot vērā visas radošās profesijas, šo zīmju pārstāvji lieliski darbojas arī jurisprudences jomā.

Sarežģītās situācijās šīs stihijas pārstāvji var likties ļoti neaizsargāti un prasīt palīdzību apkārtējiem, taču patiesībā šie cilvēki vienmēr zina, kā rīkoties tālāk un izkļūt no ūdens sausiem.

Šīs stihijas pārstāvju vidū bieži vien ir atrodami cilvēki, kuriem piemīt kaut kādas pārdabiskas spējas, ar ko viņi bieži vien arī atbaida apkārtējos un kļūst par vientuļniekiem. Viņiem ir ļoti spēcīgi attīstīta intuīcija, tāpēc viņiem piemīt spēja redzēt cilvēkiem “cauri”, kā arī paredzēt gaidāmos notikumus.

Pēc savas būtības šie cilvēki ir flegmatiķi. Viņus ir ļoti grūti ar kaut ko pārsteigt, turklāt viņiem diezgan bieži mainās noskaņojums, tāpēc pēc izskata ir ļoti grūti noteikt viņu attieksmi pret konkrēto situāciju. Šo zīmju pārstāvji bieži vien ieklausās tikai savā intuīcijā un dvēseles stāvoklī, nevis prātā. Viņus pārvalda jūtas un emocijas, lai gan pirmajā acu uzmetienā to nevar pateikt. Viņi ir ļoti līdzjūtīgi un vienmēr gatavi sniegt palīdzīgu roku. Galvenais šo zīmju pārstāvjiem – atzīšana, cieņa un mīlestība, turklāt šiem trim komponentiem ir jāizpaužas pilnīgi visās dzīves sfērās, kurās apgrozās šie Ūdens stihijas pārstāvji.

Lasi vēl: Domā, ko runā- zodiaka zīmju pārstāvji, kurus ir ļoti viegli aizskart

Zivis mēdz dabiski plūst pa straumi. Viņas necenšas atrisināt konkrēto problēmu, bet vienkārši apiet to ar līkumu. Viņas ir diezgan noslēpumainas un bieži vien dzīvo savās fantāzijās un sapņos.

Skorpioni ir apdomīgi un pragmatiski, viņi vienmēr iet uz savu mērķi, reizēm izvēloties diezgan nežēlīgas metodes.

Vēži ir daudz dziļāki un aktīvāki, viņus ir grūti pārliecināt, un viņi vienmēr cenšas uzstāt uz savu.

Lai izveidotu ģimeni vai draudzību, šīs stihijas pārstāvjiem vajadzētu izvēlēties kādu no savas stihijas pārstāvjiem vai Zemes zīmēm. Savienībā ar Zemes un Ūdens stihijas pārstāvjiem viņi papildinās viens otru. Nesaderība varētu būt vērojama starp Ūdens un Uguns zīmju pārstāvjiem, jo šo stihiju pārstāvji ir pārāk dažādi, tāpēc viņi pastāvīgi konkurēs viens ar otru.

Galvenās šo zīmju pārstāvju nepilnības ir agresivitāte, stingras pozīcijas trūkums, noslēpumainība, pesimistiskais noskaņojums un lielā aizkaitināmība, bet labās rakstura iezīmes: jūtīgums, attīstītā intuīcija, pacietība, radošā domāšana un tiekšanās uz pilnību.

Normālai eksistēšanai šo zīmju pārstāvjiem ir nepieciešams pastāvīgi atrasties blakus ūdenim, jo tas viņiem dod enerģiju un spēku. Zivīm, Skorpioniem un Vēžiem būtu vēlams iegādāties akvāriju ar zivtiņām, bet privātmājas vai vasarnīcas dārzā ierīkot baseinu vai vismaz kādu nelielu dīķīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru