1. augusta dienas horoskops – pārmaiņu vējš

Auns Koncentrējies uz dažādiem sīkumiem, iespējams, ka pēcāk tie spēlēs lielu lomu tavā dzīvē! Pievērs uzmanību detaļām, centies tās iegaumēt un veikt secinājumus!

Vērsis Šodien savu raksturu centies turēt īpaši stipros grožos! Padomu uzklausīšana var izrādīties visai vērtīga!

Dvīņi Nebaidies izpaust savas domas par to, kas tevi neapmierina, reizi par visām reizēm! Kaut arī tā rezultātā varētu izvērsties kāds nevēlams starpgadījums, labākais laiks rīkoties būtu tagad.

Vēzis Neiesaisties nopietnos darījumos, vari tikt piemānīts, esi ļoti piesardzīgs! Padomu prasi tikai zinošajiem! Neklausies apkārtējo runās, visai iespējams, ka tās ir aplamas.

Lauva Šodien koncentrējies uz savām personīgajām vajadzībām, nevis citu! Tavs prāts un ķermenis nav ticis pie kārtīgas atpūtas jau labu laiku, pienācis laiks relaksēties!

Jaunava Tava mēle tev var sagādāt nepatikšanas. Neīstais laiks, lai savas lielās ieceres paustu skaļi. Pagaidām būtu labāk, ka tas viss paliktu pie tevis.

Svari  Ir laiks atbrīvoties no aizvainojuma, ko turi pret kādu, kurš ir darījis pāri. Ir laiks dzīvot tālāk – aizmirst nelaimes un pārdzīvojumus.

Skorpions Tev nav jādomā, ko un kā darīt. Vienkārši izbaudi šo dienu, neuztraucies par lietām, kas praktiski nemaz nešķērso tavu ceļu.

Strēlnieks Koncentrējies uz savām prioritātēm. Citi centīsies tevi no tām novērst, bet tu labāk zini, kur ir tava vieta. Saņemies!

Mežāzis Nav no kā baidīties – neskaties galvenais atpakaļ, un viss pats no sevis nostāsies vietās. Neesi šodien ērcīgs – vari nopietni sakašķēties.

Ūdensvīrs Runā tik, cik uziet! Pēc vakardienas šī diena būs liela pārmaiņa- pilnīgs pretpols. Uzticies draugiem – ja ir īsti, tad nepievils.

Zivis Šodien piedzīvosi ko pavisam negaidītu, taču tas, cik vēlams būs rezultāts, ir atkarīgs tikai no tevis! Lēmumus pieņem ar lielu apdomāšanos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru