1. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

18uddv4b5ebaijpg

 

Jūs alkstat rīkoties un gūt panākumus, kas nozīmē to, ka dodat priekšroku būt pirmie. Lepojoties ar saviem sasniegumiem, Jūs arī apkārtējos cilvēkos cenšaties pamodināt uzņēmību, rosinot viņus rīkoties.

Šajā datumā dzimušie ir godkārīgi. Apveltīti ar lielu cīņas sparu. Jūs cīnāties par humāniem mērķiem un esat reformu dzinējspēks, tomēr Jums vajadzētu iet pa ceļu, kas ved uz Jūsu pašu mērķiem.

Līdz 18 gadu vecumam Jūsu galvenās prioritātes ir brīvība, draudzība un pašizpausme. Pēc 19 gadu vecuma Jūs kļūstat daudz sapņaināki un emocionāli jutīgāki. 49 gados Jums paaugstinās pašapziņa, ir lielāka pārliecība par sevi un apņēmība īstenot dažādus jaunus projektus.

 

Lasi vēl: Sieviete ŪDENSVĪRS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

 

Jūs sajūsmina viss jaunais un neordinārais, bet tradīciju ievērošana un šaurs skats uz dzīvi Jūs kaitina. Reizēm Jūs spējat būt visnotaļ spītīgi, it īpaši tad, kad saskaraties ar grūtībām.

Neskatoties uz to, ka esat ļoti progresīvi un neatkarīgi, Jūs tiecaties pēc uzticama fundamenta un stabilas ģimenes. Kā likums, Jūs pievelk spēcīgas un patstāvīgi domājošas personības. Jūs esat sabiedriski un pievilcīgi, kas nozīmē to, ka Jūs pilnīgi noteikti piesaistāt cilvēkus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru