1. maija mīlestības horoskops

Vēzis Ja plāno rīkot ballīti, tad, iespējams, uzradīsies kāds nelūgts viesis. Tas varētu būt kāds, ar ko ir pārtrūkušas attiecības, bet viņš vēlas tās atjaunot. Var gadīties, ka nespēsi valdīt un noslēpt emocijas, pat ar biezu kosmētikas kārtu.

Lauva Tu varētu nonākt situācijā, kad nāksies ātri pieņemt lēmumu, pat ja vēl neesi tam gatavs. Tas, protams, ir saistīts ar mīlas dzīvi un taviem uzskatiem par attiecībām. Lai izdarītu pareizo izvēli, klausies, ko saka sirds.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 01.05.-07.05

Jaunava Ja pēdējā laikā tev šķiet, ka mīlestības jomā viss stāv uz vietas, tad varbūt nāksies padomāt vēlreiz. Iespējams, iepriekšējās vai tagadējās attiecībās atkal iedegsies kāda dzirkstele vai arī tevi sagaida jauna iepazīšanās. Jebkurā gadījumā tev tas šobrīd ir vajadzīgs.

Svari Pienācis laiks atbrīvoties no visa negatīvā, kas ir sakrājies, un ar skaidru prātu raudzīties uz gaišāku un daudzsološāku nākotni. Ja kādu laiku esi mīņājies uz vietas un meklējis risinājumu kādai problēmai, tad tagad sapratīsi, kas ir jādara, un rīkosies.

Skorpions Varbūt attiecību jomā šobrīd ir radušās problēmas, bet tas nenozīmē, ka nevarat labi pavadīt laiku. Ja arī attiecības šobrīd ir nedaudz saspīlētas un ir grūti tikt galā ar emocijām, nedaudz tuvības tikai palīdzēs justies drošāk un partneris neko nevarēs pārprast.

Lasi arī: 1. maija dienas horoskops – Nesteidzies notikumiem pa priekšu!

Strēlnieks Iespējams, tevi gaida kāds pārsteigums, it īpaši, ja šovakar dosies uz randiņu. Ja domāji, ka tas paies ļoti mierīgā gaisotnē, pamazām iepazīstot vienam otru, tad viss varētu notikt daudz ātrāk nekā tev šķita, un jūs sapratīsiet, ka nav jēgas vilcināties.

Mežāzis Šodien emocijas var kļūt nedaudz sakāpinātas, taču labā nevis sliktā nozīmē. Ja jūs ar otro pusīti esat meklējuši pareizo virzienu, lai stiprinātu attiecības, tad tagad varbūt atradīsiet kopīgu mērķi, kas ļaus būt pārliecinātiem par nākotni.

Ūdensvīrs Iespējams, tu vēlēsies pieņemt kādu nopietnu lēmumu, kas pilnībā mainītu mīlas dzīvi. Ja tev šķita, ka dodies nepareizajā virzienā, bet nespēji saņemties kaut ko darīt lietas labā, tad tagad atradīsi papildus spēka rezerves, kas tevi iedrošinās rīkoties.

Zivis Šodien vēlēsies pilnībā izdzīvot katru mirkli. Ja kādu laiku nespēji saņemties un atklāt mīļotajam cilvēkam, kā tu jūties, tad tagad vēlēsies to paziņot, un tā lai visi dzird. Stiprās jūtas liek bailēm vienkārši pazust.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru