1. marta dienas horoskops- nesēdi uz veciem lauriem!

Auns Šodien būsi pelnījis uzslavas, bet, dzirdot tās, neapstājies un neatstāj ieceres pusratā! Pievērsies tuviniekiem un draugiem!

Vērsis Labvēlīga diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu un nebijušu, taču esi pacietīgs un negaidi panākumus uzreiz! Atceries – kas lēni nāk, tas labi nāk!

Dvīņi Ja gribēsi atrasties uzmanības centrā – viegli nebūs, jo tajā vietā iekārtojies būs jau kāds cits. Tā vietā, lai par to uztrauktos, koncentrējies uz sevis pilnveidošanu!

Vēzis Neiedziļinies nenozīmīgos sīkumos, bet gan koncentrējies uz patiešām svarīgo! Tev ir pārāk daudz darāmā, lai uztrauktos par citu nedienām!

Lauva Velti laiku sevis izprašanai, padomā, vai esi tāds, kāds vēlies būt? Pienācis laiks pārdomām un pabūšanai vienatnē, taču nedrīkst aizmirst par veicamajiem darbiem!

Jaunava Esi iejūtīgāks pret citiem cilvēkiem, iespējams, ka pēdējā laikā esi bijis pārāk skarbs un tiešs! Atvainojies tiem, kas to patiešām ir pelnījuši!

Svari  Augsta atbildības sajūta būs tavs šīs dienas trumpis, taču dienas beigās neaizmirsti atslābt un pienācīgi izgulēties, lai rītdien būtu pilnīgi gatavs jauniem pienākumiem!

Skorpions Sēdēšana uz veciem lauriem tevi neattīstīs, tāpēc labāk parādi sevi jaunā gaismā! Sāc plānot budžetu, lai mēneša beigās varētu iegādātos ko patiešām nepieciešamu!

Strēlnieks Iespējamas finansiālas grūtības, taču neuztraucies par to, jo drīz vien šī problēma atrisināsies! Nebaidies lūgt palīdzību no līdzcilvēkiem!

Mežāzis Vai metodes, kuras pielieto, lai sasniegtu kāroto mērķi, ir pietiekami drošas un pārbaudītas? Būs nepieciešama pieredzējuša cilvēka palīdzība, kas dos tev īstās atbildes!

Ūdensvīrs Uzklausi draugus! Tu esi lieliski sarunu biedrs, un pēc kārtīgas izrunāšanās atvieglots jutīsies ne tikai tavs draugs, bet arī tu pats!

Zivis Pie kārotā tiksi tikai tad, kad mierīgāk raudzīsies uz apkārt notiekošo! Nesteidzies, bet gan saglabā vēsu prātu! Šodien izvērtē savas nākotnes prioritātes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru