1. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

1. martā dzimušie ir ambiciozi, apveltīti ar lieliskām organizatoriskajām spējām un līdera potenciālu. Jums ir nosliece uz pedantismu, tāpēc jūs daudz labāk strādājat tad, kad jums ir kāds konkrēts nākotnes plāns.

Līdz 19 gadu vecumam īpaša loma jūsu dzīvē ir jūtīgumam, pasaules uztverei un emocionālajām vajadzībām. No 20 līdz 49 gadu vecumam jūs ieejat jaunā fāzē, kļūstat daudz pārliecinātāki par sevi, drosmīgāki un vēlaties iekarot jaunas virsotnes, bet pēc 50 gadu sasniegšanas jūs sajūtat vajadzību pēc stabilitātes, finansiālas labklājības un harmonijas.

 

Lasi vēl: Sieviete ZIVIS – uzzini, kāpēc viņu var saukt par “īstu sievieti

 

Jūs esat apburoši, draudzīgi, spējat iekarot apkārtējo cilvēku sirdis un pielāgoties. Parasti jūs piesaista ļoti spēcīgas personības. Nepieciešamība izteikt savas jūtas norāda uz spēju “spīdēt” sabiedrībā.

Augstsirdīgi un laipni, jūs esat gatavi darīt visu, kas jūsu spēkos, lai palīdzētu saviem tuviniekiem. Jūs apbrīnojat tos, kuri ir apņēmīgi un apveltīti ar asu prātu.

Tad, kad atbrīvojaties, jūs spējat būt ļoti interesanti un asprātīgi. Nosliece uz nestandarta attiecībām, jo jums ir nepieciešama liela daļa brīvības un patstāvības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru