10. augusta dienas horoskops – nerunā pārāk daudz!

Izlasi šīs dienas horoskopu, un noskaidro, kas tevi šodien sagaida!

AUNS Ļoti gribēsies citiem uzspiest savu viedokli un vajadzības. Neķeries klāt pie jaunām, lielām lietām – tam tu šobrīd neesi gatavs. Mazliet ierobežo savas vēlmes!

VĒRSIS Ir laiks citiem atklāt savas idejas. Tava pozitīvā enerģija, ko izstarosi visas dienas laikā, pielips arī citiem. Neķeries klāt garlaicīgām lietām.

DVĪŅI Šodien kļūsi vēl enerģiskāks un izrādīsi lielāku iniciatīvu. Tie, kuri vienmēr tev ir palīdzējuši, šodien nebūs tie, ar kuriem varēsi rēķināties.

VĒZIS Šī ir diena, kad tavas problēmas sāks atrisināties pašas no sevis. Labs kontakts veidosies ar cilvēkiem ne no tavas valsts. Emocijas centies nolikt malā.

LAUVA Nekautrējies no tā, ko dzīve tev piedāvā – droši ņem un nedomā par to, ka kādam tas būs jāatmaksā. Iespējami strīdi ar mīļoto cilvēku, centies saglabāt mieru.

JAUNAVA Nedzīvo pagātnē, lai arī kādas zīmes par pagājušo tev šodiena dos. Galvā uzstādi sev vienu jaunu mērķi un nevienam par to nesaki, līdz nesasniegsi.

SVARI Aktīva sadarbība šodien ritēs gludi. Veiksmīga diena profesionālajā ziņā. Iegūsi jaunus, svarīgus kontaktus. Atceries, ka visi tev nevar palīdzēt!

SKORPIONS Šodien tevī pamodīsies ļoti dziļas, romantiskas jūtas. Cilvēki arī to pamanīs, un tev tas nāks par labu. Svarīgi ir kārtīgi izgulēties, lai pietiek enerģijas visai dienai.

STRĒLNIEKS Šodien tu vari atļauties nepakļauties visiem garlaicīgajiem likumiem. Pats būsi sava iedvesma un labākais skolotājs. Laba diena atpūtai.

MEŽĀZIS Ja darīsi to, kas tev patīk, visu paveiksi divreiz ātrāk. Parūpējies par to, lai apkārt ir pozitīvi cilvēki, jo no apkārtējiem tev šodien lips klāt visādas enerģijas.

ŪDENSVĪRS Šodien būs ilga cīnīšanās par vietu zem saules. Nedrīksti pārāk daudz runāt – tagad ir jāsaka tikai tas, kas ir patiešām svarīgs un noderīgs.

ZIVIS Šodiena tev būs ļoti pasīva. Ir svarīgi saglabāt vēsu mieru, lai šodien galīgi neaizsviltos. Būs daudz, daudz sakrājušos darbu, bet nepietiekams laiks, lai ar tiem tiktu galā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru