10 fakti, kas pierāda ZIVJU lielisko raksturu

Lūk, kāpēc Zivis ir tik lieliskas!

1. Maigās un iejūtīgās Zivis slēpj agresīvu dvēseli, ne obligāti ļaunu, bet tādu, kas alkst sāpes un, iespējams, pat dominēšanu.

2. Tu centies neapgrūtināt cilvēkus ar savām problēmām, tā vietā tu izliecies, ka viss ir vislabākajā kārtībā.

3. Tu spēj vienlaicīgi būt piesardzīgs un uzņemties risku, neļaujot citiem nolasīt to, kas sekos pēc brīža.

4.  Lai arī skaitās emocionāls, tomēr ne vienmēr brīvi izpauž emocijas atklāti. Vairāk pārdzīvo iekšēji, nevis ārēji, jo negrib, lai citi redz, ka viņš ir ievainojams!

5. Tā vietā, lai dusmotos un apvainotos uz vainīgo cilvēku, tu pārāk bieži mēdz šaustīt un vainot pats sevi. Tev biežāk būtu jādomā par savām interesēm, nevis citu.

6. Viņi vienmēr tiek sveikā cauri, lai arī kāda būtu situācija. Arī Zivis problēmsituācijas spēj rast optimālus risinājumus, dodiet tikai laiku un mieru!

7.  Viņi reizēm var būt patiesi kaitinoši, uzdodot kā gudrus un sarežģītus, tā arī muļķīgus un pašsaprotamus jautājumus.

8. Ja zivis tik ļoti neizceļas ar izcilām prāta un iegaumēšanas spējām, tad viņi noteikti izceļas ar savu komunikabilitāti. Šī īpašība iet roku rokā ar spēju izvairīties no jebkurām nepatīkamām situācijām, vienmēr izlīdīs caur adatas aci.

9. Ļoti draudzīgi, maigi un gudri, kā arī ir tie draugi, kuriem var lūgt palīdzību jebkurā laikā. Varbūt reizēm šķiet, ka viņi pārāk uzticas citiem, taču nekad neko ļaunu nedomā.

10. Viņi novērtē vienkāršību. Tev nav vajadzīga nauda, lai viņa acīs izskatītos labi. Pietiks ar laipnu attieksmi un sirsnību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru