10. janvāra dienas horoskops – uzmanīgi ar finansēm!

Auns  Šodien citi tev iespējams patraucēs dzīvot – bet tu vari no tā izvairīties vienkārši ignorējot viņus. Neļauj citiem izvest tevi no pacietības!

Vērsis Šī varētu izvērsties par visai produktīvu dienu, ja vien saņemsi sevi rokās! Atgūsi iekavēto un vēlāk tiksi pie kārotās atpūtas.

Dvīņi Kāds, iespējams, vērsīsies pie tevis pēc padoma vai palīdzības, tikai neatraidi to! Vēlāk arī tev var nākties tikt līdzīgā situācijā!

Vēzis Būsi izteikti fokusējies uz nosprausto mērķi, neļauj citām lietām novērst uzmanību no galvenā! Neļauj emocijām graut tavu garastāvokli, pieķeries darbiem ar vēsu prātu!

Lauva Šodien darbi ies no rokas, galvenais, neaizmirst pagātnē pieļautās kļūdas, mācies no tām, lai tās neatkārtotos.  Iespējams, ka kāds uz tevi tur ļaunu prātu!

Jaunava Muļķīgas kļūdas ir pēdējais, ko tu vēlies pieļaut, tāpēc šodien dari visu pārdomāti. Neignorē iekšējo balsi, kura tev jau labu laiku dod signālus!

Svari Padomā par to, kā tu tērē savu laiku un plāno savu budžetu! Neiesāc jaunus darbus vai projektus, pirms neesi ticis galā ar esošajiem.

Skorpions Stress un darbi var ietekmēt tavu privāto dzīvi. Neaizmirsti dienas gaitā arī atveltīt laiku sev un atpūtai, citādi izdegsi pirms vēl nedēļa būs beigusies!

Strēlnieks Ķermenim un prātam nepieciešama neliela atslodze. Šodien vajadzētu mazliet piebremzēt, īpaši, ja šajā nedēļā esi darījies pārāk daudz.

Mežāzis Šodienas atklāsmes liks izprast savas pagātnes kļūdas, svarīgi ir tās ņemt vērā un vairs nepieļaut! Neņem galvā to, cik citi mēdz būt kaitinoši!

Ūdensvīrs Izvairies no impulsīvas rīcības vai lēmumiem! Tavas domas vēl nav skaidras un tu neesi gatavs jaunu darbu uzsākšanai!

Zivis Uzmanīgi ar finansēm! Netērējot naudu nevajadzīgos pirkumos, tu manāmi ietaupīsi! Vēlāk par šo naudu ieteicams iegādāties ko sen kārotu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru