10 lietas, kas Tev būtu jāzina, ja esi izlēmusi satikties ar vīrieti – Mežāzi

 

800x400-elitedaily-eduard-bonnin-couple-mountain-landscape

 

1. Viņi ir prasmīgi guļamistabā

Kā jau lielākajai daļai Zodiaka zīmju pārstāvju, arī Mežāžiem ļoti patīk sekss, un, protams, viņi šajā jomā ir ļoti prasmīgi. Viņi ir kaislīgi, un tas nozīmē, ka izbaudīsi katru pieskārienu. Mežāži prot arī uzklausīt, tāpēc ātri vien sapratīs, kas Tev patīk vislabāk.

 

2. Viņi ir čakli

Mežāži ir perfekcionisti, tāpēc ļoti daudz laika velta darbam. Tu nevari no viņa prasīt nedalītu uzmanību, jo Mežāzis par darbu domās gandrīz tikpat daudz, cik par Tevi. Nevaino viņu par to, bet lepojies ar viņu.

 

3. Viņi nesteidzas

Mežāži nesteidzas ar attiecību veidošanu, taču tad, kad viņi uzņemas saistības, tad uz ilgu laiku. Viņš nebūtu ar Tevi kopā, ja nevēlētos pavadīt kopā visu atlikušo mūžu.

 

4. Viņi neizrāda emocijas

Mežāži ļoti labi prot noslēpt emocijas, reizēm pat varētu domāt, ka viņi ir roboti. Tas nozīmē, ka Tev varētu būt grūti viņu pārliecināt atvērties. Ja vien viņš Tevi nemīl un neuzticas Tev uz visiem 100%, tad negribēs runāt par emocijām.

 

5. Viņi ir atbildīgi

Mežāži ir atbildīgi pārsvarā visās dzīves jomās. Ja palūgsi kaut ko izdarīt, viņš noteikti palīdzēs. Ja sarunāsi tikšanos konkrētā laikā, viņš ieradīsies piecas minūtes agrāk. Uz Mežāzi vienmēr var paļauties un Tev nebūs jāuztraucas par to, ka viņš varētu Tevi pievilt.

 

6. Viņi ienīst drāmas

Netēlo grūti pieejamo, jo Mežāžiem nepatīk tādas spēlītes. Ja sāksi tā darīt, tad tikai atgrūdīsi viņu. Mežāzis vēlas tādu draudzeni, kas ļauj viņam dzīvot mierā nevis rīko scēnas.

 

7. Viņiem nepatīk garlaicīgi randiņi

Mežāži negribēs iet vakariņās vai uz kino. Viņiem labāk patīk pavadīt laiku vietā, kur var iemācīties kaut ko jaunu, piemēram, muzejā. Izglītošanās viņiem ir tikpat svarīga kā fiziskās aktivitātes.

 

Lasi vēl: Vīrieši MEŽĀŽI – kur slēpjas viņu pievilcība, kā viņus iekarot un kas viņus atbaida

 

8. Viņi ir kautrīgi

Mežāži prot notēlot pārliecību, bet neļauj viņiem Tevi apmuļķot, jo patiesībā viņi ir ļoti kautrīgi, tāpēc esi uzmanīga, runājot par viņu izskatu vai svaru. Tu noteikti nevēlies viņu aizskart, par to nemaz nenojaušot.

 

9. Viņi ir gudri

Mežāžiem piemīt loģiskā domāšana, un viņi ir viena no inteliģentākajām Zodiaka zīmēm, tāpēc satiecies ar viņu tikai tad, ja vēlies runāt par intelektuālām tēmām, citādi Jums nebūs nekā daudz, par ko runāt.

 

10. Viņi ir taupīgi

Negaidi, ka viņš Tevi katru nedēļas nogali aicinās uz randiņiem. Dažreiz viņš vēlēsies palikt mājās, lai pataupītu naudu. Mežāži nav skopi, bet gan prātīgi apietas ar naudu. Viņš vēlas nedaudz iekrāt, lai Jums abiem nodrošinātu labāku nākotni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru