10. maija dienas horoskops – nenoraidi iespējas!

Auns Tev noteikti jāapsver iespēja pavadīt laiku ārpus mājas, darot to, kas tev patīk. Ja tev šķiet, ka esi pārlieku aizņemts romantiskām attiecībām, būsi kļūdījies.

Vērsis Kāds tuvs cilvēks tevi iedrošinās spert nopietnu soli. Ņemot vērā, ka tev šis cilvēks ir ļoti mīļš, tu būsi gatavs pievērst uzmanību tam, ko viņš saka.

Dvīņi Ja tev tiek dota iespēja nopelnīt papildus naudu vai saņemt algas paaugstinājumu, pieņem to. Ja šodien ieguldīsi nedaudz pūliņu, tad vēlāk varēsi plūkt bagātīgus laurus.

Vēzis Kāda satikšanās tevi uzmundrinās. Tas varētu būt romantisku attiecību sākums vai arī atbalstoša draudzība, tāda, kuru tu patiesi spēsi novērtēt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Iespējams, ka tu izvēlēsies apmeklēt kādus interesējošus kursus vai darbnīcas un iemācīsies ko jaunu. Brīva laika pavadīšana neierastā vidē sniegs tev iespēju iesaistīties romantiskās attiecībās, ja vien to gribēsi.

Jaunava Šī diena atnesīs karjeras izaugsmes iespējas, kuras nevajadzētu laist garām. Ja tev piedāvā jaunu darba vietu, paaugstinājumu vai jaunu līgumu, nenoraidi to!

Svari  Jutīsi spēcīgu vēlmi attīstīties – intelektuāli, finansiāli, profesionāli. Tā arī dari, tikai, ja šo motivējošo sajūtu pavada arī neiecietība un kašķīgums, tad skaidrs, ka notikumu attīstības gaita vairs nebūs tik pozitīva.

Skorpions Iespējams, būs sajūta, ka pilni laimei kaut kā trūkst. Ja pat viss it kā būs kārtībā, prāts būs neremdināms prātotājs par to, kāpēc ir tā, kā ir un, kurš vainīgs. Lieki teikt, ka pats būsi pie tā vainīgs.

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Strēlnieks Iespējams, būsi nepacietīgs, jo visu gribēsi panākt maksimāli ātri, lai pēc tam atkal iekarotu jaunas virsotnes. Atceries, ka tu nevari kontrolēt un ietekmēt visu!  Reizēm, kaut kas ir jāpieņem tā, kā tas ir, augstāka labuma vārdā.

Mežāzis Vēlēsies kaut ko jaunu, jaunas emocijas, piedzīvojumus, notikumus. Šī sajūta var būt pat šķebinoša- tik ļoti var negribēties pirmdien atkal to pašu, ierasto lietu. Pamēģini apvienot patīkamo ar lietderīgo!

Ūdensvīrs Jutīsies ierobežots savās iespējās un varēšanā. Gribēsies to, ko nevar dabūt, un neviens to nespēs tajā brīdī mainīt. Loģiski, ka nonākot tādos apstākļos, rodas visai liela neapmierinātība ar dzīvi. Centies visam pieiet viegli, bet apzināti!

Zivis Neiespringsti, bet gan atceries, ka ir lietas, kuras nevar mainīt, vienīgi savu attieksmi. Šī diena var izvērsties visai produktīva, būs iekšējā motivācija mainīt pastāvošo savas dzīves iekārtu, vai vismaz novērst sīkumus, kas ir kaitinājuši.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru