10. marta dienas horoskops – ļaujies pašplūsmai!

Auns Tavi pūliņi visu sakārtot saskaņā ar saviem priekšstatiem pārvērtīsies galvenokārt tukšā runāšanā, tāpēc nesoli to, ko nevari izdarīt!

Vērsis Negaidi izdevību, bet gan rīkojies! Šī diena ir īpaši labvēlīga jaunām idejām un izgudrojumiem, tāpēc ķeries pie darbiem un īsteno sen lolotās ieceres!

Dvīņi Izdosies realizēt savas vēlmes, ja vien zināsi, ko pats īsti gribi, un būsi pietiekami gudrs un izveicīgs, lai no daudzajām izdevībām izraudzītos īstās.

Vēzis Tu esi gudrs un spēj ieskatīties lietu saknē, kā arī esi apveltīts ar visai labu intuīciju. Šīs īpašības tev šodien var izrādīties gana noderīgas, lai neiekristu kāda nelabvēļa izliktajās lamatās.

Lauva Padomā, vai nav tā, ka tu skrien pēc lietām, kuras tev patiesībā nav vajadzīgas. Pārdomā savu dzīvi un mērķus, kas tev ir patiesi svarīgs.

Jaunava Šodien kādas pagātnē izdarītās izvēles dēļ tava sirds un prāts nonāks pretrunās, bet tas nenozīmē, ka tu esi kļūdījies! Saglabā mieru!

 Svari Tagad, kad dzīvē vajag vairāk miera un mazāk galvassāpju, nemēģini uzsākt  kaut ko radikāli jaunu, ļaujies pašplūsmai!

Skorpions Neļauj savām emocijām iespaidot tavus lēmumus. Ja rodas konflikti mēģini uz tiem skatīties objektīvi, it kā no malas!

Strēlnieks Šodien būsi apkrauts ar citu problēmām, tas liksies mazliet smagi un pat apgrūtinoši, jo neizdarīsi neko dižu sevis paša labā, bet dienas beigās tev būs gandarījums par to, ka esi palīdzējis!

Mežāzis Tev tiks piedāvāta palīdzība – noteikti izmanto to, lai arī liksies, ka visu vari izdarīt viens. Šoreiz nevarēsi, tāpēc neatsaki piedāvājumiem!

Ūdensvīrs Nekoncentrējies tikai uz savām problēmām, un nedomā, ka visi cilvēki ir vienādi. Izmet to domu sev no galvas un sāc novērtēt katru cilvēku kā personību!

Zivis  Gatavojies pārmaiņām! Tagad, kad šķiet, ka visu esi sapratis, tevi sagaida kāds pārsteigums, kas liks pārdomāt lietas un, iespējams, mainīt virzienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru