10 neparasti fakti par Dvīņu zīmē dzimušajiem

1. fakts

Šie cilvēki mīl “vieglu” naudu, tāpēc afēristu un blēžu vidū šīs zīmes pārstāvju nav mazums, taču viņus ir diezgan viegli noķert, jo melot šie cilvēki neprot, lai gan ļoti cenšas.

2. fakts

Šīs zīmes enerģētika ir visnotaļ nestabila, jo Dvīņu garastāvoklis ļoti bieži mainās, kā rezultātā viņi cieš no psiholoģiska rakstura slimībām. Tāpat viņus bieži vien moka veselības problēmas, kas radušās viņu kaitīgo ieradumu dēļ, jo Dvīņi un Zivis vairāk par visiem citiem zodiaka zīmju pārstāvjiem mīl uzsmēķēt, iedzert un apēst kaut ko taukainu!

3. fakts

Šie cilvēki zina visu un tajā pašā laikā nezina neko. Viņi ir neticami erudīti, daudz lasa un zina to, kad daudziem citiem nekad prātā neienāktu, taču bieži vien šīs zīmes pārstāvji pabeidz ne to augstskolu vai fakultāti, jo pārāk vēlu atrod sevi, tāpēc viņi parasti strādā kaut kādā nesaprotamā darbā, dara neparastas lietas vai veido savu biznesu.

4. fakts

Ļoti bieži Dvīņi ir atkarīgi no laika apstākļiem. Slikti laika apstākļi vai magnētiskās vētras ietekmē Dvīņu zīmē dzimušo garastāvokļa maiņu. Tāpat viņi nepanes arī lielu karstumu vai gluži pretēji – lielu aukstumu, tāpēc ideālā vieta, kur dzīvot, viņiem noteikti būs tā, kur valda mēreni silts.

5. fakts

Dvīņi neprot sekot līdzi naudai. Viņi tērē, pastāvīgi ņem kredītus, aizņemas no draugiem un radiem. Šo pārstāvju vidū nav daudz tādu, kuri būtu spējīgi saprātīgi rīkoties ar naudu, tāpēc, lai gan gudri, Dvīņi bieži vien ir bez naudas.

6. fakts

Dvīņiem ļoti patīk ceļot. Viņi mīl ceļu romantiku – mazās kafejnīciņas, gulēšanu mašīnā, tāpēc viņi ir gatavi doties jebkur, arī vienatnē, ja vien viņi var braukt.

7. fakts

Šīs zīmes pārstāvji it visā meklē iemeslu padomāt, tas attiecas gan uz mūziku, gan kino un grāmatām. Viņi nevar iztikt bez domāšanas, jo viņiem liekas, ka tādā veidā atrofēsies viņu smadzenes. Viņi ir dzimuši filozofi.

8. fakts

Viņi ir labi draugi. Viņi pie Jums atbrauks arī tad, ja Jums nemaz nebūs nepieciešama palīdzība, tāpēc cieniet viņu draudzību, jo viņi Jūs mīl no visas sirds.

9. fakts

Bieži vien šīs zīmes pārstāvji nespēj pateikties otram cilvēkam par viņa labvēlību. Tas attiecas uz viņu otrajām pusītēm un vecākiem. Ja viņi redz, ka viņiem palīdz tie, kas dzīvo ar viņiem zem viena jumta, ne vienmēr var dzirdēt skaļu paldies.

10. fakts

Viņi ir tenkotāji. Viņi mīl runāt ar kādu par kopīgajiem draugiem, izstāstot viņu noslēpumus. Lielākajā daļā gadījumu tas ir nekaitīgi, taču reizēm viņi iet pārāk tālu, turklāt no kļūdām viņi nemācās nekad.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieva</cite>

    esmu dvīnis, un lielākoties virspusēji fakti un muļķības.. kautkas, protams arī atilst.. neesmu afēriste, nesmēķēju, nedzeru un taukus neēdu, nauda godīgi nopelnīta man ir gandrīz vienmēr, aizņemties man nepatīk, ja man palīdz, vienmēr pasaku paldies..utt..

Pievienot komentāru