10 neparasti fakti par Lauvas zīmē dzimušajiem

1. fakts

Lauvas iedalās divās lielās grupās. Pirmā – tie, kuri priekšroku dod statusam, otrā – tie, kuri priekšroku dod naudai. Dažs labs no šīs zīmes pārstāvjiem ir gatavs dienu un nakti strādāt, lai beigās kļūtu par vadītāju, bet kāds cits to ir gatavs darīt tikai un vienīgi par papildus samaksu.

2. fakts

Lauvas nekrāpj, taču, ja viņas uzzinās, ka nogrēkojusies ir viņu otrā pusīte, arī viņas var pieļaut krāpšanu. Šādā gadījumā tas pārāk ilgi arī neturpināsies, jo vīlušās Lauvas nekad nespēs atgriezties bijušajā stāvoklī, tāpēc, ja Jūs šīs zīmes pārstāvi tādā veidā aizskarsiet, par mīlestību varat aizmirst.

3. fakts

Šie cilvēki ir visnotaļ drosmīgi un dinamiski, taču, neskatoties uz to, viņi mazāk kā citi tiek ievainoti un iegūst traumas. Tas ir attiecināms arī uz auto vadīšanu – pēc statistikas Lauvas visretāk iekļūst ceļu satiksmes negadījumos. Speciālisti apgalvo, ka visa būtība slēpjas viņu pārliecībā un aukstasinībā.

4. fakts

Šie cilvēki uz kādu ļaunu prātu var turēt gadiem, atriebjoties pāri darītājam arī pēc ļoti ilga laika, taču gandrīz puse no šīs zīmes pārstāvjiem gluži otrādi – aizmirst pāri darījumus tik ātri, ka viņiem varētu piešķirt pirmo vietu “piedošanas” konkursā.

5. fakts

Lauvas ienīst, kad viņām atklāti melo. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvis uzzinās, ka esat viņam samelojis, varat atvadīties no viņa uz visiem laikiem, jo šajā gadījumā atgūt Lauvas cieņu vairs nebūs iespējams.

6. fakts

Šie cilvēki ļoti aizstāv savus tuviniekus un draugus. Viņi nebaidās un metīsies virsū katram, kurš kaut kādā veidā būs aizskāris viņu tuvos cilvēkos, saplosot viņus mazos gabaliņos. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvas šos cilvēkus uzskata par savu īpašumu, kas, bez šaubām, ir jāaizstāv, taču īsto iemeslu šai rīcībai nezina pat pašas Lauvas. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvjos notiek kaut kas tāds, kas liek tiem kļūt daudz stiprākiem un drosmīgākiem.

7. fakts

Lauvas ir spējīgas saglabāt mieru pat visneparastākajās situācijās. Kad visi skraida paceltām rokām un kliedz, šīs zīmes pārstāvji mierīgi risina savu problēmu… vai vismaz cenšas to darīt. Izsist no šī līdzsvara stāvokļa viņus var vienīgi cilvēku stulbums.

8. fakts

Visvairāk Lauvas kaitina citu cilvēku samākslotība un nodevība. Viņas nav spējīgas nodot, tāpēc viņu domās šī lieta neeksistē. Viņas nesaprot, kā sevis dēļ var nodarīt pāri otram. Atstāt iespaidu var ar savu izskatu, statusu un zināšanām, nevis maldinot citus.

9. fakts

Lauvas ienīst gaidīt. Šīs zīmes pārstāvji daudz mazāk kā citi var izturēt gaidīšanu rindā, šādos gadījumos viņi kļūst neciešami, tāpēc tā laikam ir vienīgā situācija, kurā ir vērts izvairīties no būšanas blakus šīs zīmes pārstāvim.

10. fakts

Šīs zīmes pārstāvjiem noteikti patīk arī greznība, kas uzsver viņu statusu, taču neparādās it visā. Reizēm kaut kas viņiem mēdz būt tik svarīgs, ka no tā viņi neatteiksies nekad. Kāds mīl paēst labā restorānā, kādam patīk pabraukāties ar dārgām automašīnām, bet vēl kāds cits dievina greznu apģērbu. Tā visa dēļ viņi ir gatavi upurēt gandrīz visu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru