10 neparasti fakti par Strēlnieka zīmē dzimušajiem

1. fakts

Strēlnieki ļoti dīvaini uzvedas tad, kad ir iemīlējušies, jo šādā brīdī viņos it kā cīnās divi dažādi cilvēki. Viens saka: “Jā, tā ir Tava laime, nirsti ar galvu mīlestībā!” Otrs saka: “Atkal vilšanās! Paskaties taču – Jūs tāpat tūlīt izšķirsieties!” Strēlnieki bieži vien domā, ka attiecības tiek izpostītas jau “rozā briļļu” stadijā, tāpēc ļoti daudziem viņi liekas vieglprātīgi un auksti cilvēki, kuri tikai savaldzina un  tad aizbēg, taču tā nebūt nav!

2. fakts

Strēlniekus ir ļoti viegli piespiest uz kaut ādu darbību, galvenais – konkurences gars, tad viņi nespēs pretoties kārdinājumam būt pirmie! Viņi ir bezgala iedomīgi, tāpēc, ja kāds teiks, ka Strēlnieks ir labākais kaut kādā sfērā, tad tad viņam kalpos par neticamu enerģijas, pašpārliecinātības un spēka lādiņu. Tad, kad Tu slavē Strēlnieku, Tu kļūsti par viņa labāko draugu, jo viņš ir ļoti jūtīgs pret glaimiem.

3. fakts

Neskatoties uz Strēlnieku dzīves dinamiku un dzirksti viņu acīs, viņi ir vieni no visakurātākajiem vadītājiem. Ja viņi zina, ka ir spēcīgāki, ātrāki un labāki par citiem, tad paši par to skaļi nekliegs. Pret savām lietām viņi izturas ļoti saudzīgi, viņi spēj saglabāt noskaņojumu un enerģētiku vienā un tajā pašā līmenī pat ekstremālās situācijās.

4. fakts

Sev tuvo cilvēku dēļ viņi ir gatavi iet gandrīz uz visu. Tas attiecas uz pilnīgi visām dzīves sfērām, viņi ir gatavi upurēt mīlestību, naudu un laiku. Ja kāds no viņu tuvākajiem draugiem vai radiniekiem ir nonācis briesmās vai viņam ir nepieciešama palīdzība, tas Strēlnieki viņiem nevilcinoties palīdzēs.

5. fakts

Viņus nav iespējams pārstrīdēt. Viņi nedauzīs savu galvu pret sienu, bet gan “aizmidzinās” Jūs ar saviem argumentiem, tāpēc no viņiem sanāk neticami veiksmīgi advokāti. Viņi diplomātiski un ļoti skaidri izstāstīs Jums savu teoriju, stiprinot to ar praksi un atbildot uz visie Jūsu jautājumiem. Viņi ir vislabākie skolotāji!

6. fakts

Strēlnieki ļoti reti maina savus hobijus. Viņi var kaut ko pievienot, bet no kaut kā atteikties diez vai. Viņu kaisle pret kaut ko gandrīz nekad nepāriet, jo viņi ir uzticīgi paši sev un cenšas sasniegt maksimālus rezultātus.

7. fakts

Šīs zīmes pārstāvji ir apsēsti ar panākumiem. Ja Jūs kaut ko spēlēsiet, Strēlnieks Jums noteikti pienāks klāt un teiks, ka viņš šajā spēlē ir guvis vairāk punktus, turklāt nekautrēsies to arī pierādīt. Strēlnieki pat dažādos sīkumos mēģina saglabāt līdera pozīcijas.

8. fakts

Strēlniekiem ir universāla mūzikas gaume. Viņi var klausīties jebkuru mūziku – sākot ar repu un beidzot ar akadēmisko.

9. fakts

Vēlaties sev pacelt garastāvokli?! Vērsieties pie Strēlniekiem! Viņi vienmēr zin, kad un kā jokot, viņu frāzes un mīmikas var būt neticami smieklīgas, tāpēc nevajag domāt, ka viņu dzīve aprobežojas tikai ar peļņas gūšanu, viņi ir dziļi kā okeāns un pilni mīlestības un pozitīvu emociju.

10. fakts

Strēlnieki ir brīnišķīgi vecāki. Viņu audzināšanas metodes ļoti bieži atšķiras no standarta, taču tieši par to bērni viņus mīlēs vienmēr. Strēlnieki ir tieši tie vecāki, kuri bērniem mēdz būt arī labākie draugi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru