10 neparasti fakti par Svaru zīmē dzimušajiem

1. fakts

Šīs zīmes planēta Venēra piešķir šīs zīmes pārstāvjiem ļoti jūtīgu dabu. Viens Svaru kauss ir piepildīts ar vajadzīgajām zināšanām un loģiski pamatotiem spriedumiem, bet otrs ir pilnībā veltīts emocijām.

2. fakts

Kā jau visiem ir tapis skaidrs, Svari ir ļoti nestabili, tāpēc, ja kaut kas nenotiek tā, kā vajag, viņiem to ir ļoti grūti pieņemt. Viņi izvedīs ārā no pacietības visus, kurus uzskatīs par vainīgiem, un varbūt pat atriebsies, taču dažreiz Svariem ir nepieciešams palīdzēt izteikties, nomierināties, un viss nokārtosies pats no sevis.

3. fakts

Svari ir diplomāti un visa skaistā cienītāji. Viņiem patīk pieklājība, viņi paši tādi cenšas būt un pozitīvi reaģē arī uz apkārtējo cilvēku pieklājīgo rīcību. Bieži vien viņi ļoti asi reaģē uz rupjībām un nolaidību attiecībā pret viņiem, tāpēc viņi paši cenšas izlīdzināt visus konfliktus un atrisināt visas problēmas tā, lai gala rezultātā pilnīgi visi būtu apmierināti.

4. fakts

Svaru zīme dzimušie ir visīstākie estēti. Savu attīstīto skaistuma izjūtu viņi izmanto tad, kad izvēlas savus stilu, kurš parasti ir ļoti nevainojams un piemērots tieši viņiem, bet reizēm viņi tieši tāpat noformē arī savu darba vietu.

5. fakts

Pateicoties savai uzņēmībai, Svari bieži vien aizraujas ar smalkajām matērijām. Māksla viņiem ir emociju avots un veids, kā iegūt svarīgu dzīves informāciju, turklāt māksla šīs zīmes pārstāvjiem palīdz arī atslābināties.

6. fakts

Svariem ir nepieciešama informācija. Bieži vien viņi tiek uzskatīti par tenkotājiem, kas ne vienmēr izrādās taisnība, taču iegūt jaunas zināšanas viņiem noteikti ir ļoti svarīgi. Tas attiecas gan uz viņu profesionālo sfēru, gan uz to, kas notiek ar cilvēkiem, ar kuriem viņi cieši mijiedarbojas.

7. fakts

Emocijas – tas šīs zīmes pārstāvjiem ir kaut kas ļoti tuvs, taču ir nepieciešams saprast, ka emocijas un jūtas nav viens un tas pats. Pirmajā gadījumā runa iet par kaut ko virspusēju, kas ātri var pāriet. Emociju ziņā Svari var būt gan ļoti mīloši, gan vētraini, taču šo īpašību var izmantot, lai regulētu noskaņojumu.

8. fakts

Lielā mērā Svarus raksturo arī slinkums. Var teikt, ka bieži vien viņi gaida līdz pēdējam un tikai pēc tam ķeras pie darba, turklāt reizēm viņi izrāda acīmredzamu apātiju.

9. fakts

Strīdi par taisnību tiek uzskatīti par šīs zīmes dabisku stihiju. Lieta ir tajā, ka viņi labāk par citiem spēj ieraudzīt visus plusus un mīnusus, tāpēc viņi var pierādīt jebkādu viedokli.

10. fakts

Redzot gan priekšrocības, gan trūkumus, Svari ne vienmēr spēj pieņemt galīgo lēmumu. Dažreiz viņiem to ir ļoti grūti izdarīt, jo viņi zina, ka viņiem nav pietiekami daudz veiksmes. Šādā gadījumā Jūs varat iedrošināt sevi un iedot sev pārliecību ar kāda talismana palīdzību.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru