10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmē dzimušajiem

1. fakts

Ūdensvīri baidās no kritikas savā virzienā. Nevienam no mums nav patīkami, kad mūs bar vai izsaka rājienu, taču, ja līdzsvarotie Mežāži vai no citu viedokļa neatkarīgie Lauvas šo kritiku uzņem visnotaļ mierīgi vai arī nepievērš tai uzmanību, tad pārlieku viegli ievainojamie Ūdensvīri uztver to kā traģēdiju un diez vai būs spējīgi savaldīt savas emocijas.

2. fakts

Bieži vien Ūdensvīri ir ļoti konservatīvi. Tiek uzskatīts, ka nevienas citas zodiaka zīmes pārstāvji pārmaiņas nemīl tik ļoti kā Ūdensvīri, taču patiesībā viņi bieži vien dedzīgi sapņo par vismaz kaut kādu stabilitāti. Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjiem dāvā pastāvīgas dzīves izmaiņas, bet pēc tam, kad viņi ir pieraduši pie pastāvīgajiem pārsteigumiem, viņi sāk dzīvi uztvert diezgan filozofiski.

3. fakts

Ūdensvīri baidās no atbildības. Pastāvīgās šaubas par saviem spēkiem vajā viņus visas dzīves garumā, taču ik pa laikam tās pārtrauc eiforija no veiksmīgajiem lēmumiem un idejām. Ūdensvīri ir lieliski iedvesmotāji, viņi uz lietām skatās ar nestandarta skatienu, tāpēc var piedāvāt risinājumu, kas var šķist neprātīgs, taču dos lieliskus rezultātus, taču nepārtrauktās šaubas darīs visu iespējamo, lai Ūdensvīri neuzņemtos viņiem piedāvāto atbildību.

4. fakts

Ūdensvīri ir visnotaļ sirsnīgi pret apkārtējiem cilvēkiem. Lai gan šķirties no cilvēkiem un vietām viņiem nav nekādu problēmu, dziļi dvēseli viņi atvēl vietu vienam vai diviem ļoti īpašiem cilvēkiem, kuru zaudējumus būtu pielīdzināms nāvei. Lai salabtu ar šiem cilvēkiem, brīvību mīlošie Ūdensvīri ir gatavi arī piekāpties, taču Jums nekad nevajadzētu šo pieķeršanos izmantot savu mērķu labā, jo, ja šīs zīmes pārstāvis to sapratīs, tad viņš nekavējoties visu pārtrauks, lai arī cik smagi tas viņam nebūtu.

5. fakts

Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem ir nestabila psihe, un lielākā daļa no viņiem to lieliski apzinās, jo jau no pusaudžu vecuma viņi izglīto savu prātu un stiprina to, lai izvairītos no nevēlamajām sekām, taču pozitīvu rezultātu visi tomēr nesasniedz – lielākā daļa psihologu un psihiatru pacientu ir tieši Ūdensvīri.

6. fakts

Ūdensvīri ir uzticīgi savai otrajai pusītei. Neskatoties uz šīs zīmes pārstāvju mīlestību pret pretējo dzimumu, viņi praktiski nav spējīgi uz krāpšanu. Flirts viņiem ir kā gaiss, kuru viņi elpo, taču tieksme pēc stabilitātes un dziļā pieķeršanās neļaus viņiem nodarīt pāri savam mīļotajam cilvēkam.

7. fakts

Kreativitāte – neatņemama Ūdensvīru dzīves sastāvdaļa. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju izvēlas radošas profesijas – rakstnieki, mūziķi, mākslinieki un aktieri, taču arī tad, ja Ūdensvīra darbs ir gatavā rutīna, viņš atradīs veidu, kā likt lietā savu radošumu.

8. fakts

Ūdensvīri sajūt citu cilvēku noskaņojumu. Ļoti daudzi no viņiem arī tīri fiziski spēj sajust tuvo cilvēku noskaņojumu, kā arī intuitīvi saprast, ka viņus ir piemeklējušas kaut kādas nepatikšanas.

9. fakts

Ūdensvīri bieži vien nespēj atšķirt sapņus no realitātes. Iemesls tam ir tas, ka bieži vien viņiem rādās visnotaļ reālistiski sapņi. Tajos ir ne tikai spilgts vizuālais tēls, bet arī skaņas, smaržas un pat sajūtas.

10. fakts

Ūdensvīri nav atriebīgi. Tiek uzskatīts, ka savam pāri darītājam šīs zīmes pārstāvji briesmīgi atriebsies, taču tas ir kļūdains uzskats, jo viņi diezgan ātri visas sliktās lietas aizmirst, tāpēc ar cilvēku, kurš viņiem nodarījis pāris un kaut kādā veidā sāpinājis, viņš vienkārši pārtrauks pilnīgi visus sakarus, taču nekad nenolaidīsies līdz atriebībai, turklāt tas viņiem liegtu vērot, kā šim pāri darītājam atriebjas pati dzīve.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru