10 neparasti fakti par Vērša zīmē dzimušajiem

1. fakts

Vērši necieš neko, kas ir īslaicīgs. Ja viņi meklē draugu, tad uz visu mūžu, tas pats ir attiecināms arī uz mīļoto cilvēku. Arī telefonu vai mašīnu viņi pērk reizi vairākos gados, toties ir gatavi par šīm lietām atdot ļoti lielas naudas summas. Īslaicīgas attiecības viņiem var būt pieņemamas tikai tādā gadījumā, ja viņiem jau ir mīļotais cilvēks – jā, Vērši, krāpj, taču Jūs par to nekad neuzzināsiet!

2. fakts

Galvenais – mājas. Vērši dievina savu mitekli, kaut arī var nepavadīt tajā pārāk daudz laika. Atnākot mājās, viņiem ir vajadzīgs komforts – viņus nesatrauc tas, kāds ir skats aiz loga, liela vanna viņiem šķitīs daudz noderīgāka, tāpēc viņus ir ļoti viegli savaldzināt ar ērtībām un augstajām tehnoloģijām.

3. fakts

Zināt, kas ir Misters Bīns?! Arī Vērši ir spējīgi uz tādu pašu šovu, taču ne visi šīs zīmes pārstāvji to apzinās, bet tas ir fakts – viņi var būt mākslinieciski un bezgala jautri. Vienkārši pavērojiet, kā viņi stāsta smieklīgus atgadījumus – viņi spēj uzmundrināt gandrīz ikvienu.

4. fakts

Pacietība ir ļoti spēcīga Vēršu rakstura iezīme, par kuru daži Vērši pat nenojauš. Viņi ir spējīgi gaidīt bezgalīgi ilgi, kamēr vien neuzrodas piemērots brīdis vai iespēja, tāpēc arī viņiem ļoti labi veicas azartspēlēs, viņi ir veiksmīgi mīlestībā un gandrīz vienmēr panāk to, ko vēlas. Tikai paši slinkākie šīs zīmes pārstāvji var atļauties neko nedarīt, taču lielākā daļa šo spēju gaidīt slēpj tieši aiz slinkuma maskas.

5. fakts

Vērši noteikti ir pelnījuši to, ka viņiem uzticas. Vienkārši tāpat viņi noteikti nekad nevienu “neuzmetīs” – tas viņiem nav vajadzīgs. Viņi ir “radītāji”, tāpēc viņi neko necenšas sagraut, bet gan gluži otrādi – radīt. Interesants ir tas fakts, ka Vēršiem vienmēr var ticēt, jo viņi nemīl melot, kaut arī to ļoti labi prot. Iespējams, ka viņi paši par to nenojauš, taču tas ir fakts.

6. fakts

Vērši ir ļoti greizsirdīgi, taču ne uz naudu, alkatīgi viņi var kļūt tikai visneparastākajā un grūtākajā situācijā, taču uz mīļotajiem cilvēkiem gan viņi ir greizsirdīgi. Reizēm pat rodas tāda sajūta, ka viņi gribētu zināt sava mīļotā cilvēka domas, kontrolējot viņu pilnībā. Vērši dievina, kad viņiem pakļaujas, taču viņi noteikti nedomā, ka ir augstākstāvoši, tāpēc nebaidieties ieklausīties viņu padomos un norādījumos.

7. fakts

Vērši no pirmā acu uzmetiena šķiet tik drosmīgi, ka Tu tiešām tam tici, taču patiesībā viņi baidās . Viņu lielākais talants slēpjas faktā, ka savas bailes viņi ne tikai maskē, bet arī pārvērš neticamā drosmē. Kā viņi to dara – to laikam zina tikai viņi paši, mums atliek vien novērot šo neticamo fenomenu!

8. fakts

Ja Jūs šim cilvēkam esat izdarījis ko labu, viņš to noteikti nekad neaizmirsīs, jo Vērši var aizmirst, kad kādam no viņu ģimenes locekļiem ir dzimšanas diena, taču Jūsu labestību viņi noteikti atcerēsies, tāpēc izturēties labi pret šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ noderīgi. Ja Jūs atsauksieties uz viņu saucieniem pēc palīdzības, Jums atpakaļ tas atnāks dubultā… nē, pat trīskāršā apmērā!

9. fakts

Nekad nenovediet šos cilvēkus līdz nervu sabrukumam, pretējā gadījumā – var sākties īsta apokalipse. Ja Jūs Vērsim būsiet nodarījis ko sliktu, Jūsu dzīve pārvērtīsies ellē. Tiklīdz būs piemērots brīdis, aizvainots Vērsis Jums noteikti atriebsies. Un, ja Jūs domājat, ka šis brīdis nekad nepienāks, atcerieties, ka gaidīt jau nu viņi prot!

10. fakts

Vēl viens interesants fakts, kas, visticamāk, nav no tiem pozitīvākajiem, ir tas, ka ļoti daudzi Vērši (gandrīz 90%) ar Jums nesazināsies un neuzturēs kontaktu, ja Jūs nebūsiet stilīgi un modīgi ģērbies, ja Jūsu apģērbs būs lēts un bezgaumīgs, ja Jums nesakritīs seksuālie skatieni, ja Jūs labi nesmaržosiet. Viņi pamana jebkuru mazāko detaļu, kas varētu traucēt draudzībai, tomēr, ja Jūs jau draudzējaties, tad Vērši Jums noteikti maigi un laipni norādīs uz to, kas ar Jums nav tā, kā vajag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru