10 neparasti fakti par Vēža zīmē dzimušajiem

1. fakts

Šie cilvēki patiešām ir atkarīgi no mēness fāzēm. Tas nozīmē to, ka dažādos laikos viņiem izpaužas dažādas īpašības, taču, ja paskatās tuvāk, tad var ievērot šo pārmaiņu cikliskumu, tāpēc vispirms laikam ir nepieciešams sekot līdzi mēness kalendāram.

2. fakts

Vēži vienmēr paliks noslēpums, turklāt pilnīgi visiem, izņemot viņus pašus. Viņiem ir princips – visu turēt sevī, tāpēc viņu patiesās jūtas un to dziļums ir gandrīz pilnīgi nesaredzams apkārtējiem, un tam ir savi iemesli.

3. fakts

Šīs zodiaka zīmes pārstāvju jūtas ir ļoti viegli ievainot, tāpēc viņi tās labāk patur pie sevis. Nevarētu gan teikt, ka viņi neuzticas pilnīgi nevienam, taču viņi to dara ļoti ierobežotā formā, ko var izskaidrot ar nākamo interesanto faktu.

4. fakts

Visu, ko Vēži dara, viņi dara tā, lai pasargātu sevi un sev tuvos cilvēkos. Pirmkārt, protams, lai neciestu viņi paši, tāpēc viņiem ļoti svarīgi ir tas, ka mēness viņiem dod šo aizsargājošo enerģētiku, jo viņu jūtas vienmēr ir visnotaļ neaizsargātas.

5. fakts

Jūtas un emocijas var ietekmēt arī viņu fiziskās veselības stāvokli, turklāt vispirms cieš viņu gremošanas sistēma, bet diezgan vāja šajā ziņā ir arī limfātiskā sistēma.

6. fakts

Vislabāk šīs zīmes pārstāvji jūtas ģimenes lokā. Nereti viņi ir ļoti cieši saistīti ar mājām un saviem vecākiem, turklāt arī viņi paši kļūst par lieliskiem vecākiem.

7. fakts

Vēži lieliski prot sasniegt savus mērķus, taču viņi to dara pietiekami lēni. No vienas puses – tā viņi glābj sevi no daudzām neveiksmēm, bet no otras – pakļauj sevi nevajadzīgām emocijām.

8. fakts

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir arī pagātne. Kā minimums, vismaz pieredzei. Viņu raksturu, tieksmes un ieradumus ļoti lielā mērā var izskaidrot ar pagātnes ietekmi.

9. fakts

Taupīgāks par Vēzi laikam var būt tikai un vienīgi Vērsis. Dabas dotā piesardzība un prasme iegūto noturēt savās rokās šiem cilvēkiem ir tik izteiktas, ka viņus var apskaust. Tas viņiem ļauj izveidot ļoti labu materiālo pamatu ģimenei.

10. fakts

Bieži vien Vēžiem ir ļoti spilgti izteikti ieradumi. Viņi var nebūt sajūsmā par sava ierastā dzīvesveida maiņu, tāpēc tad, kad pienāk vajadzība to darīt, viņus nepieciešams nedaudz “pagrūst”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru