10 padomi, kā attīrīt sava mājokļa enerģētiku

za

Staigāt pa māju un vicināties ar aizdedzinātu kadiķa zaru, vai labāk tomēr jau laikus padomāt un nelaist pāri slieksnim nepatīkamus cilvēkus un nevest dārgumus no svešām zemēm? Kā paša spēkiem uzzināt, vai mājas enerģētika ir “netīra” un kā to attīrīt?

Diagnosticēšana paša spēkiem

Pirms ķerties klāt mājas enerģētikas attīrīšanai, vislabāk dzīvesvietu rūpīgi izstaigāt un ieklausīties sevī. Intuīcija un sirdsbalss pateiks priekšā, kuriem stūriem pievēršama lielāka uzmanība un kur enerģētika ir īpaši patīkama. Dodoties diagnostikas apgaitā, ieteicams uz mirkli mēģināt atslēgt ikdienā tik intensīvi lietoto prātu un ļauties iekšējām izjūtām!

1. Spogulis sevī uzkrāj visu redzēto, un negatīvais tajā var saglabāties pat gadu simtiem. Lai pārliecinātos par spoguļa tīrību, tā priekšā jāaizdedzina vaska svecīte un jāvēro liesma. Ja uguntiņa ir mierīga, spogulis ir tīrs; ja tā nemierīgi raustās, spogulis rūpīgi jānotīra. Sveces nodzišana liecina par ļoti lielu negatīvās enerģijas daudzumu, tāpēc no šāda spoguļa labāk atbrīvoties.

2. Lai arī kā reizēm gribētos no apciemotās svētvietas pārvest mājās suvenīru, labāk to nedarīt. No enerģētiski svarīgas vietas atvests akmens mājokļa īpašniekam neliks mieru tik ilgi, līdz tiks nogādāts atpakaļ savā dabiskajā vidē.

3. Pret istabas augiem jāizturas labi. Ja saimnieks kopj kaktusu un atrod laiku veltīt tam pāris labu vārdu, tas ir lielisks enerģētikas sargs, taču, ja pret to izturas ar nevērību, kaktuss savu saimnieku no dzīvesvietas pamazām „izēd” – iemītnieki mājās vairs nejūtas komfortabli. Dzīvojamajā telpā nevajadzētu audzēt monsteri vai istabas bērzu- tie ir lieli enerģētikas vampīri un iemītniekiem neļauj justies omulīgi.

4. Mājas enerģētiku palīdz attīrīt sāls rituāls. Ņem pāris kilogramu, liek pannā un uz atklātas liesmas vairākas stundas karsē. Jāatceras, ka visi logi un durvis uz ārpasauli jāaizver. Sāls uzsūc visu negatīvismu, kas sakrājies mājā. Pēc rituāla sāli vislabāk aprakt zemē, nevis noskalot kanalizācijā, kur tas caur attīrīšanas iekārtām nonāks pašmāju upēs.

5. Krustiņā salikti un trejdeviņas reizes ar dabīga materiāla dziju aptīti pīlādža zariņi ir lielisks mājas sargs. Enerģētiski labvēlīgo veidojumu var likt logā vai pakarināt mājas augstākajā vietā.

6. Pie grieztiem var pakārt no dabīgiem materiāliem darinātus puzurus. Tie lieliski attīra telpu ap sevi, un rudenīgos vakaros noder kā meditāciju objekts prāta un dvēseles sakārtošanai.

7. Lai atbrīvotu mājvietu no negatīvās enerģētikas, nav nepieciešams to kvēpināt ar Austrumu vīrakiem. Labi darbojas arī pašmāju augi: kadiķis, vībotne, apse, vērmele. Augus sažāvē, smalki sagriež un aizdedzina ļaujot atbrīvotajai zaļumu enerģijai iedarboties uz apkārtējo vidi. Arī degošas sveces liesma telpas attīra un nodrošina patīkamas vibrācijas.

8. No sirds balsī lasot latviešu tautasdziesmas, tiek vairota pozitīvā enerģija mājoklī.

9. Laiku pa laikam nenāk par ļaunu izmazgāt mājvietas grīdas ar ūdeni, kurā noplaucēts kadiķis vai vērmele. Pucējot grīdu, jāpārvietojas durvju virzienā, visus gružus pēc tam savācot un sadedzinot ugunskurā. Arī ar slotu telpa jāslauka ārdurvju virzienā, lai visas negācijas pamestu mājokli.

10. Televizoru nedrīkst novietot uz āderes, jo tā starojumu ievērojami palielina. Vislabāk, ja ierīci novieto augstāk par galvu, tādejādi starojums mājiniekiem piekļūst mazāk. Nevajadzētu aizmirst arī par brīdi elektroierīču atpūtai un izslēgt tās, kad nelietojat.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru