10 patiesības, ko atcerēties, kad dzīve ir grūta un nekas nenotiek, kā gribētos

  1. Sāpes palīdz tev augt.

Kas tevi nenogalina, padara stiprāku. Bet, pirms nāks šis spēks, tev jāiziet cauri sāpēm. Pieņem savas sāpes un mācies no tām! Bez tām tu būtu cits, nepieredzējušāks, vājāks cilvēks.

  1. Tavas lielākās bailes ir ilūzija.

Tu esi tas, kurš kontrolē situāciju. Neļauj bailēm tevi pārņemt! Ieskaties tām acīs un saproti, ka tā ir tikai ilūzija. Tikai emocija.

Izvairoties no tā, no kā baidies, bailes tikai augs.

  1. Nekas nav uz mūžu.

Kad tumsa pāriet, nāk gaisma. Kad dzīvē viss “iet kā pa sviestu”, izbaudi to. Kad saskaries ar problēmām, pieņem tās un aktīvi meties risinājumu meklēšanā. Katras beigas ir jauns sākums.

  1. Pat nelielas izcīnītas cīņas ir solis uz priekšu.

Pacietība nenozīmē gaidīšanu. Pacietība nozīmē nepārtrauktu, smagu darbu un pozitīvas attieksmes saglabāšanu. Tā ir apņēmības pārbaude. Virzies pamazām, bet virzies.

  1. Labs vai ļauns – tas ir atkarīgs, kā uz to skatās.

Dzīve nav melna un balta, neskatoties uz to, cik ļoti tu centies to tādu padarīt. Tā drīzāk ir kā 50 pelēkā nokrāsas. Dažreiz tā šķiet negodīga, bet ar laiku tu redzēsi, ka visam notiekošajam ir sava nozīme un nekas nenotiek tikai sakritības dēļ.

Cilvēki nav labi vai slikti, cilvēki ir cilvēki. Un dzīve ir dzīve.

  1. Maini to, ko vari mainīt.

Tu nevari mainīt pagātni, bet vari mainīt savu attieksmi pret to.

  1. Esi labs pret sevi.

Apzinies, ka dari labāko, ko spēj, un ka tas ir pietiekami labi. Mēs paši sev esam skarbākie kritiķi. Atslābsti, un tev izdosies gūt panākumus!

  1. Lielas lietas prasa laiku.

Tūlītēji rezultāti ne vienmēr ir tie labāki. Darba augļi prasa laiku, lai nobriestu. Necenties tos plūkt par agru! Esi pacietīgs, apņēmīgs un izbaudi gaidīšanas prieku. Ejot pēc savām vēlmēm pamazām, tava dvēsele augs un attīstīsies. Un atceries – kas ātri un viegli nāk, tikpat ātri un viegli iet arī prom.

  1. Dzīve ir piedzīvojums.

Panākumus nevar gūt bez diskomforta un uzdrīkstēšanās. Izkāp no savas komforta zonas. Tas ir biedējoši un aizraujoši… dari to!

  1. Esi pazemīgs.

Pazemība ļaus tev saprast, ka lietas, kas ar tevi notiek, nav tik graujoši svarīgas, kā tev šķiet.

Avots: thespiritscience.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru