10 pazīmes, ka tu jau dzīvo dzīvi, par kuru agrāk sapņoji !

1.Tavas attiecības vairs nav tik dramatiskas vai sarežģītas kā agrāk.

Nevajadzīgi strīdi un ķīviņi – tie ir kaut kur pazuduši. Viss ir mierīgi, bet ne garlaicīgi. Tu tajās jūties labi un droši. Un šķiet, ka nekas tās nespētu satracināt vai izjaukt.

2.Tu pārliecināti un bez bažām jautā palīdzību, kad tā nepieciešama.

Tavām attiecībām kļūstot vienkāršākām, tu arī tajās jūties drošāk, tādēļ savas vēlmes un vajadzības vairs nešķiet kā kaut kas apgrūtinošu un nevēlamu. Tādēļ tu jautā, kad tas nepieciešams.

3.Tavi standarti un prasības ir pieauguši.

Tu nesamierinies ar to, kas tev agrāk būtu šķitis pietiekami. Tu zini, ka spēj daudz, tādēļ arī vēlies daudz. Tu sāc novērtēt kvalitāti, nevis kvantitāti.

4.Tu atstāji negativitāti aiz sevis un spēj dzīvot bez tās tālāk.

Negativitāte, kas agrāk bijusi tevī, tur vairs nav. Tu esi prasmīgi no tās atbrīvojies un spēj dzīvot mierā un harmonijā ar sevi.

5.Tu nesūdzies tik daudz, kā to agrāk būtu darījis.

Tu saproti, ka sūdzēšanās ir negatīvas emocijas, kas padara vidi ap tevi negatīvu. Tā vietā, lai gauztos, tu rīkojies un maini to, kas izmaināms.

6.Tu priecājies par citu cilvēku veiksmi.

Redzot cilvēkus smaidam vai smejamies, tevī iededzas sirds siltums. Tu priecājies par to, ka citiem ir labi. Citu laime ir kļuvusi arī par tavu laimi un līdz ar to tu spēj dzīvot pozitīvā vidē un gaisotnē.

7.Tev ir diži nākotnes mērķi un tu sparīgi ej tiem pretim.

Tu zini, ko dzīvē gribi sasniegt un tev ir plāns, kā sasniegt savus mērķus.

8.Tu esi empātisks un saproti citu sajūtas, pārdzīvojumus un bēdas.

Tu proti uzklausīt un saprast un to nedari tikai pieklājības pēc – tu gribi palīdzēt cilvēkiem un padarīt pasauli par laimīgāku vietu.

9.Tu vairs tik ļoti neuztraucies par to, ko citi domā.

Jā, tev patīk cilvēku atzinība un novērtējums, bet tu pēc tās nedzenies – tu esi laimīgs par to, kas esi un to, ko paveic. Un ar to pietiek.

10.Tu nekad nenostādi sevi upura lomā.

Tu saproti, ka viss ir sekas tam, ko tu dari vai kā tu domā, tādēļ tu nevaino nevienu citu. Tu nevaino arī sevi, vienkārši domā par iespējam situāciju uzlabot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru