10 rakstura īpašības, kas piemīt spēcīgām un par sevi pārliecinātām sievietēm

1.Viņa allaž ir pārliecināta par sevi un par situāciju.

Viņa ir „ar sevi laimīga”, apjauš savas vājības un spējas. Viņa novērtē sevi kā personu, ir gatava paust sievišķību un prieku par to, kas viņa pati ir.

2.Viņa ir godīga un atklāta.

Viņa apjauš, cik negatīvs efekts var būt veltām, nereālām cerībām, tādēļ viņa ir godīga pret sevi un citiem. Viņa nenoklusē patiesību.

3.Viņa prot valdīt pār savām emocijām.

Viņa apjauš to, ka justies nomākti ir pavisam pieņemami. Bet viņa arī zina, ka neviens nav pelnījis būt par viņas emociju upuri, tādēļ viņa strādā ar sevi, lai visu kontrolētu.

4.Viņa ir neatkarīga.

Viņai ir savas ambīcijas, mērķi un izaicinājumi, kas viņu nebaida. Viņa ir spēcīga un spējīga un prot stāties pretī pasaulei, ja tas nepieciešams.

5.Viņa ir pacietīga.

Lai arī kādas vētras viņu piemeklētu, viņa prot saglabāt mieru un vēsu prātu. Un, kad nepieciešama pacietība, viņai tā ir pārpārēm.

6.Viņa neizvēlas drāmu kā savu ieroci.

Protams, viņa zina, ka strīdi ir neizbēgami, bet viņa nekad tos nepārvērš par drāmu. Viņa zina, ka īsts vīrietis viņu uzklausīs lai vai kas, tādēļ troksnis un tracis nav nepieciešams.

7.Viņa ir izvirzījusi savu dzīves mērķi.

Gan personīgi, gan profesionāli. Viņa zina, ka ar pietiekami devu motivācijas un iedvesmas viss ir sasniedzams.

8.Viņa ir drosmīga.

Viņa jūtas labi pati savā ādā. Viņa atsakās no greizsirdības un nepārliecības, jo viņa droši, drosmīgi soļo cauri dzīvei.

9.Viņa ir klāt, kad tas nepieciešams.

Viņa turēs roku un uzklausīs, ja tas būs nepieciešams. Viņa spēj būt draudzene, māsa, māte un mīļotā, lieliski izpildot ikvienu no šīm lomām.

10.Viņa novērtē īstus vīriešus.

Viņa novērtē un atzīst vīriešus savā dzīvē. Viņa zina, ka, lai kļūtu par drosmīgu sievieti, blakus nepieciešams īsts vīrietis, kas būs ar viņu, kad tas nepieciešams. Viņš nav visa viņas dzīves jēga, bet viņš ir viņas prieks un laime, kas ir ļoti svarīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru