10 šķietami negatīvas rakstura iezīmes, kas tevi padara par veiksmīgu cilvēku

  1. Tu vēlies iegūt atbildes uz visu.

Citi tevi, iespējams, uzskata par visu-zināt-gribošu cilvēku. Bet kas gan tajā slikts? Tu vēlie daudz uzzināt, lai paplašinātu savu pasaules redzējumu. Neviens taču nevar kļūt par labāku personu, ja nemācās neko jaunu!

  1. Tu mīli pieņemt risku.

Tev patīk piedzīvojumi – dzīve nav pietiekama, atrodoties tavā drošības zonā. Cilvēki tev mēdz jautāt: „Kādēļ gan tu nenomierinies?” Uz ko tu atbildi ar to, ka piedzīvojumi ir vienīgais veids, kā iepazīt pasauli no jauniem rakursiem.

  1. Tev nepietiek ar „labi”, tev vajag „lieliski.”

Jā, citiem šķiet, ka tu jau tagad esi veiksmīgs. Kādēļ gan tev būtu „jālec augstāk par savām iespējām?” Bet tu gribi sasniegt vairāk, jo zini, ka tavs potenciāls vēl nav izsmelts.

  1. Tu neesi statisks.

Cilvēkiem patīk paredzēt citu spēju robežas. Tas sniedz kontroles sajūtu. Bet kas gan būtu tad, kad neviens nespētu pateikt, ko tu darīsi un kā darīsi. Ir lieliski būt neparedzamam! Tas piešķiļ dzīvei dzirkstelīti.

  1. Tu esi lepns.

Lepnums ir pavisam kaut kas cits, salīdzināts ar iedomību. Tomēr cilvēki šīs īpašības bieži sajauc. Ja tev ir pietiekami augsts „ego” un pašapziņa un pašcieņa augstā līmenī, ar tevi viss ir kārtībā.

  1. Tu esi emocionāls.

Tu esi emocionāls, tieši tādēļ tu negribi sāpināt citus, kā arī, lai citi sāpina tevi. Iespējams, ka citi domā, ka tā ir vājuma pazīme – tu esi vājš. Bet tā it nemaz nav! Emocionalitāte tevi padara par cilvēku, ar kuru citi spēj asociēties.

  1. Tu esi slinks.

Cilvēki bieži vien domā, ka smags darbs ir panākumu atslēga. Bet tā nebūt nav. Tā vietā, lai strādātu smagi, labāk strādā gudri, neiztērējot visas savas iekšējās rezerves.

  1. Tu esi pesimistisks.

Ne vienmēr tu pasauli redzi no pozitīvās puses. Bet, dzīvojot optimisma pasaulē, bieži vien tu palaidīsi garām svarīgas nepilnības, spēju analizēt, lai panāktu kaut ko labāku.

  1. Tu esi spītīgs.

Tev šķiet, ka šī brīža situācija ir nepietiekama. Un tieši spītnieki ir tie, kas griež pasauli uz priekšu, lai tā attīstītos.

  1. Tu esi kautrīgs.

Daudzi uzskata, ka kautrīgums ir vājība. Bet, tad, kas neesi pats skaļākais, tu spēj novērot citus, saprast, kas cilvēkiem patīk, bet kas nē. Tu esi labs novērotājs un klausītājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru