10 Stīva Džobsa citāti, kas tevi iedvesmos dižākiem sasniegumiem

  1. “Esmu pārliecināts, ka lielākā atšķirība, kas atšķir veiksmīgus uzņēmējus no neveiksmīgiem, ir neatlaidība.”
  2. „Mūsu iespējas dzīvē ir ierobežotas – mums nav iespēja darīt visu, ko vēlamies, un tieši tādēļ visiem būtu jābūt lieliskiem. Un mums jābūt lieliskiem, jo šī ir mūsu dzīve. Dzīve ir īsa, un pēc tās tu nomirsti. Šokējoši, vaine? Un, ja reiz tu esi izvēlējies kaut ko iesākt savā dzīvē, labāk esi tiešām lielisks. Ja kaut ko dari, liec tam būt tā vērtam.”
  3. “Inovatīva domāšana atšķir līderi no sekotāja.”
  4. “Mans biznesa modeļa iedvesma ir grupa Bītli. Viņi bija četri puiši, kas uzraudzīja viens otra negatīvos ieradumus, tā teikt, kontrolēja tos. Viņi kopā radīja perfektu balansu. Un tieši tā es redzu biznesu: lieliskas un diženas idejas nekas netiek radītas vienpersoniski, viss dižais ir komandas darbs.”
  5. “Saglabā savu vēlmi tiekties tālāk: paliec izsalcis, paliec mazliet muļķīgs.”
  1. “Darbs tavā dzīvē aizņems lielu daļu laika, un vienīgas veids, kā tu vari justies laimīgs, ir darot to, kam tu tici. Un lielisks darbs paveicams tikai tad, kad tu mīli to, ko dari. Ja tu neesi to vēl atradis, turpini meklēt! Neapstājies. Tici savai sirdij, tikai tā tu zināsi, ka būsi atradis īsto.
  2. “Uzstādi sev noteikumu: izcilību. Nepaļaujies cilvēkiem, kas nevērtē izcilību augstu, uzstādi sev pašu augstāko latiņu.”
  3. “Brīdis, kurā es tiku atlaists no Apple kompānijas, bija labākais, kas varēja ar mani notikt. Veiksmes smagums tika aizvietots ar iesācēja viegluma sajūtu. Atbrīvošanās no pienākuma mani atbrīvoja, lai es ieietu pašā radošākajā davas dzīves posmā.”
  4. “Viena no manām dzīves mantrām skan šādi: „Koncentrēšanās un vienkāršība!” Vienkāršais var būt sarežģītāks nekā sarežģītais.”
  5. “Mana veiksme? Entuziasms par to, ko es daru. Tas arī viss.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru