11. janvāra dienas horoskops – neslinko, bet rīkojies!

Auns Neesi stūrgalvīgs, pieņem kritiku un ieklausies citos, jo ne vienmēr tikai tavs viedoklis var būt pareizs. Iespējams, ka nāksies saskarties ar kādu grūtu pārbaudījumu!

Vērsis Sargi savu veselību šajos aukstajos ziemas mēnešos. Negaidi pārlieku lielu palīdzību no citiem, pretējā gadījumā – nāksies vilties!

Dvīņi Iespējams, ka nāksies uzklausīt citu problēmas un dalīties arī ar savu viedokli kādā jautājumā! Ja tev kāds uztic noslēpumu – glabā to!

Vēzis Meklēsi mieru un līdzsvaru, kura tev šobrīd trūkst visvairāk! Centies relaksēties un nedomāt par savām problēmām! Gan viss nokārtosies!

Lauva Ļaujies pašplūsmai, neiesaistoties nopietnu lēmumu pieņemšanā! Var gadīties, ka tu tos pēcāk stipri nožēlosi!

Jaunava Šodien centies būs pozitīvs un uz apkārt notiekošo neskatīties tik kritiski! Centies lietas neizsecināt pats, lai nerastos nepatīkami pārpratumi!

Svari Pienācis laiks reiz solītās lietas piepildīt. Vai nu tu to apsolīji sev vai arī kādam citam – labāk vēlāk, nekā nekad!

Skorpions Šodien vēlēsies strādāt komandā, nevis palikt viens! Pie tam, ja saņemsies, visu varēs izdarīt daudz ātrāk!

Strēlnieks Atturies no emocionālu lēmumu pieņemšanas lai vai kā gribētos! Labāk pagaidi līdz nedēļas nogalei..

Mežāzis Izdari kādu labu darbu, izpalīdzot nelaimē nonākušajam! Reiz tas dzīvē tev atmaksāsies ar ko ļoti labu, kad tu to pat vismazāk gaidīsi.

Ūdensvīrs Šodien neslinko, bet gan dari visu ko, kas tev tiek piedāvāts. Pavadi laiku ārpus mājas-  tev ir nepieciešams uzkrāt jaunus spēkus.

Zivis Gribēsi pazust kaut kur prom no visa ikdienišķā. Atrodi tik pareizo kompāniju un centies piepildīt šo vēlmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru