11. maija dienas horoskops – seko saviem sapņiem!

Auns Tavi pārdzīvojumi par niekiem var būt ārišķīgi un ievērojami. Kopumā šī diena tev solās būt ļoti laba, ja vien spēsi nošķirt darbu no privātās dzīves.

Vērsis Var pacelties jautājumi par pamatlietām- attiecības, māja, darbs. Alksi pēc pārmaiņām vai arī, pat nealkstot, tās vienkārši var notikt šajās dzīves pamat jomās.

Dvīņi  Iespējams, ka jutīsi tieksmi pēc kārtības, gan iekšējas, gan ārējas, tāpēc, ja esi nelāgā omā, sāc ar apkārtējās vides sakārtošanu- iztīri māju, mašīnu, darba galdu.

Vēzis Šodien tevi sagaidīs ļoti iedvesmojoša enerģija – jaunas idejas vai atklāsmes, kas ļaus saskatīt to, ko līdz šim neredzēji. Tas noteikti liks justies labāk! Svarīgi sekot savai iedvesmai un nepadoties!

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Ja dzenies pēc naudas, statusa vai kādiem citiem materiāliem labumiem, tad apdomājies divreiz, vai ieguldītās pūles, laiks un enerģija ir tā vērta.

Jaunava Būsi enerģijas un pozitīvu emociju pilns. Spēsi veiksmīgi tikt galā ar vecajiem darbiem un ar jaunu sparu ķerties pie jauniem. Iespējams, ka nāksies darīt vairākas lietas vienlaicīgi.

Svari  Radīsies vēlme pēc papildus ienākumiem, kuru slāpēsi strādājot vairāk. Šodien ieteicams sevi parādīt neordinārā gaismā, lai izceltos.

Skorpions Atrašanās uzmanības centrā tev pavērs jaunas iespējas, kas saistītas ar karjeru un izaugsmi, tāpēc nebaidies no nebijušu pasākumu apmeklēšanas un jaunu, ietekmīgu cilvēku iepazīšanas!

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Strēlnieks Liktenis tev būs sarūpējis pāris uzdevumus, kuri tev sākumā sagādās grūtības, bet beigās par to pārvarēšanu būsi ļoti apmierināts.

Mežāzis Labs laiks jaunu pirkumu iegādei – nopirksi kaut ko labu par zemu cenu, tikai būs labi jāpameklē, bet kā saka – kas meklē, tas atrod! Būsi radoši noskaņots, ieteicams uzņemties kādu smagāku darbu, kas nestu lielākus ienākumus un slavu!

Ūdensvīrs Būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēku.

Zivis  Zudīs pacietība attiecībā uz dažiem indivīdiem – centies elpot dziļi, tu labi zini, ka viņus izmainīt nevari.  Īpaši svarīgi ir, lai no tavas mutes ārā nāktu tikai patiesība vai arī labāk nesaki neko.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru