12. augusta dienas horoskops

Auns Ja uz kādu esi dusmīgs vai apvainojies, tad izrunājies ar šo cilvēku. Negatīvas emocijas par ļaunu jau nāk tikai tev pašam!

Vērsis Neatsakies no apkārtējo piedāvājumiem! Kaut arī tevi var mākt slinkums, tomēr šoreiz tu tiešām nenožēlosi, ja iesaistīsies nebijušās aktivitātēs!

Dvīņi Vēlēsies būt neatkarīgs un darīt visu uz savu roku, taču šoreiz labāk būtu, ja tu iesākumā pakonsultētos ar zinošākiem cilvēkiem.

Vēzis Dubults neplīst – šodien par visu pārliecinies kārtīgi! Var gadīties, ka tiec pārbaudīts un kritizēts. Neapvainojies uz visu pasauli par to, ja kaut kas neizdodas – pamēģini mainīt pats sevi!

Lauva Nenosodi tos, kuriem neiet tik labi kā tev! Nekad nevar zināt kādus jokus dzīve izspēlēs ar tevi pašu. Tā vietā lai ņirgātos, labāk palīdzi!

Jaunava Kādam tuvam cilvēkam būs nepieciešama tava palīdzība, kuru viņš iesākumā tev baidīsies lūgt, tāpēc centies būt maksimāli pretimnākošs un saprotošs.

Svari Beidzot arī ne tikai dosi, bet saņemsi! Varēsi plūkt nelielu daļu no saviem darba augļiem. Vakara pusē pavadi laiku ar mīļajiem!

Skorpions Lai turpinātu iesākto ar tik pat lielu jaudu, cik sākumā, ir nepieciešama atpūta. Radošās krīzes sekas pēcāk var negatīvi ietekmēt tavu pašsajūtu un attiecības ar apkārtējiem.

Strēlnieks Negaidi, kad iespējas pašas parādīsies, labāk pats dari visu iespējamo, lai notiktu kaut kas nebijis. Rīkojies!

Mežāzis Vēlēsies izjust kādu nelielu piedzīvojumu vai pamēģināt kaut ko jaunu – droši, tik uz priekšu, šī ir tava diena!

Ūdensvīrs Spēsi citiem iepatikties, pat nemaz necenšoties. Izmanto savu šarmu, lai sasniegtu kāroto! Veiksmīga diena, lai kārtotu finansiālos jautājumus.

Zivis Nežēlo savu laiku un enerģiju sev mīļajiem! Tā vietā, lai par izdarīto gaidītu kaut ko atpakaļ, labāk izdari to pats priekš sevis. Šis tev ir došanas, nevis ņemšanas laiks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru