12 dimensijas – no primitīvā līdz Vienotajam pirmsākumam

1.Pirmā kosmosa dimensija ir punkts – visi minerāli un ūdens rezonējas šajā līmenī.

2.Otrā kosmosa dimensija ir punkts un taisne, visa augu un zemāk attīstīto dzīvo būtņu enerģija rezonējas šajā līmenī. Būtnes apzinās savas nepieciešamības- ēst, cīnīties un vairoties.

3.Trešā kosmosa dimensija ir punkts, taisne, augstums un platums. Cilvēku un augstākā līmeņa dzīvnieku enerģija rezonējas šajā dimensijā. Apziņa par cilvēku individualitāti un ļoti limitēta sapratne par apkārt notiekošajiem procesiem. Šīs dimensijas būtnes ir ierobežotas laika un telpā, jeb cēloņu, seku paradigmā. Šīs būtnes apzinās, kas ir pagātne un nākotne, taču paliek patiesi tikai pret tagadni.

4.Ceturtajā dimensijā ir punkts, taisne, augstums un platums, kā arī tilpums un laiks. Šajā dimensijā mīt „augstākais cilvēks” jeb astrālais mūsu ķermenis, kas ir mūsu domas un sajūtas. Šī ir pārsvarā mūsu zemapziņas mājvieta un vēl ļoti grūti aptverama. Šajā dimensijā sākas pasaules uztveršana, kā kopuma, kur visi strādā pie labākā rezultāta sasniegšanas. No šīs dimensijas ceļas iedvesma, sapņi un mūsu izpratne par pārdabisko, maģiju un citām lietām.

5.Piektā dimensija sastāv no punkta, taisnes, augstuma un platuma, kā arī tilpuma un laika, bet tai piemīt arī gars. Šajā dimensijā var izjust beznosacījuma mīlestību, piedošanu un pieņemšanu. Šajā dimensija nav nekā negatīva, nedz pret sevi, nedz zemākajām „Es” dimensijām. Piektajā dimensijā patiesi var piedzīvot dievišķo un visu, kas ar to saistīts, vienotību.

6.Sestajā dimensijā nekas jauns klāt no elementiem nenāk, būtne, kas ir attīstījusies, līdz šim līmenim spēlējas ar savu garu un visu, kas ar to saistīts. Viņš spēj būt „radītājs” individuālā līmenī un praktiski darīt ko vien vēlas sava gara evolūcijā.

7.Septītajā dimensijā būtne ir sasniegusi augstāko pašizaugsmi, tās aura ir jau globāla un spēj dziedēt un palīdzēt daudziem. Pilnībā kontrolē dabu un apkārtni, kurā tā atrodas, var pilnībā uzņemties pasaulīgas problēmas risināšanu.

8.Astotā dimensija ir Arhetipiska apziņa, jeb pilnīga kontrole pār pasauli un dzīvību.

9.Devītā dimensija ir tiešs astotās dimensijas turpinājums, jeb Planetāra apziņa. Pilnīga spēja asimilēties jebkuras saules sistēmas planētas problēmu risināšanā un dzīves ritējumā.

10.Desmitā dimensija ļauj pārvaldīt dažādas Saules sistēmas.

11.Vienpadsmitā dimensija ir Galaktisks apziņas līmenis, ko ir pat grūti izskaidrot.

12.Divpadsmitā un pati augstākā dimensija ir apziņas līmenis, kā būtnei, kas pilnībā izprot un ir spējīga pārvaldīt visuma pirmsākumu, viņai nav ierobežojumu. Tā ir vienota ar pirmsākumu un spējīga radīt pilnīgi visu no nekā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru