12. jūlija dienas horoskops – neesi spītīgs, uzklausi gudrākos!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Par saviem pēdējā laika piedzīvojumiem izmisīgi vēlēsies dalīties ar kādu sev tuvu cilvēku, taču tas pagaidām var pagaidīt! Par nepabeigtiem plāniem pagaidām nevienam nestāsti!

Vērsis Vēlēsies peldēt pret straumi un darīt pretēji citu ieteikumiem. Taču veltīgi! Neesi spītīgs, un uzklausi gudrākos!

Dvīņi Pārsteigumu gaidīšanas diena. Pārsteiguma pozitīvā sajūta vīsies ar bailēm par nākotni. Nav jēgas uztraukties, jo viss agri vai vēlu nokārtosies.

Vēzis Ja kādreiz esi vēlējies kaut ko darīt, tad beidzot to izdari. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, vienkārši ej un rīkojies! Jutīsies ļoti gandarīts un pacilāts par jauniegūto pieredzi un emocijām.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 10. līdz 16. jūlijam

Lauva Tevi ātri uz priekšu vedīs nostādītie mērķi un apziņa par to, ka tu to spēj. Neviens tev nestāvēs ceļā, tādēļ tava taka uz laimi ir atbrīvota.

Jaunava Meklēsi zelta vidusceļu un kompromisu. Reizēm visas atbildes slēpjas deguna galā! Nemeklē tās apkārt!

Svari Apdomājies, pirms saki kādam to, ko esi jau ilgu laiku slēpis. Dažreiz tiešām baltos melus labāk ir noklusēt. Apdomā labi.

Skorpions Šodien kārtīgi atpūties un izgulies, lai rītdien varētu dienu sākt laicīgi un ar pilnu sparu nodoties darāmajiem darbiem!

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Strēlnieks Tavs pļāpīgums šodien varētu sagādāt nevēlamas problēmas. Piedomā pie tā, ko saki un kam! Reizēm arī tie, kuri šķiet uzticami, var nodot!

Mežāzis Šodien būsi apkrauts ar citu problēmām, tas liksies mazliet smagi un pat apgrūtinoši, jo neizdarīsi neko dižu sevis paša labā, bet dienas beigās tev būs gandarījums par to, ka esi palīdzējis!

Ūdensvīrs Lai kā gribētos slinkot, šodien vajadzēs nopietni pievērsties saviem pienākumiem. Atbilde, ko meklē ir tev acu priekšā!

Zivis Reiz pieļautās kļūdas nedos tev šodien mieru! Nožēla un sāpes par pagātni ir jāatstāj sev aiz muguras, nevis jāvelk visur līdzi! Aizmirsti to, kas ir bijis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru