12. maija dienas horoskops – nespītējies!

Auns Tev vajag vairāk būt starp cilvēkiem un komunicēt – šodien arī radīsies izdevība, neatsakies un dodies nezināmajā!  Lai kā tu gribētu, tevi kāds no augšas pastumdīs un liks darīt visu kārtīgi – nespītējies pretī!

Vērsis Šodien ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! Jo elastīgāks būs tavs plāns, jo vairāk paspēsi izdarīt. Ieklausies citu sacītajā, bet netici visam, ko dzirdi!

Dvīņi Uzmanies, radīsies vēlme tērēt lielākas summas nekā parasti, pārdomā labi. Neuzstādi stingrus plānus, esi elastīgs.

Vēzis Ieklausies apkārtējos! Ja kaut ko vēlies, nevilcinies, bet rīkojies, lai to panāktu. Laiks iepazīt jaunus cilvēkus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Ja tu kaut ko meklē- nepadodies! Atbildes ir tev acu priekšā, atliek vien noņemt rozā brilles un uz brīdi aizmirsti par savām problēmām.

Jaunava Cīnīties pret pārmaiņām ir nejēdzīgi, tās notiks gribi to vai nē, tādēļ atver savu sirdi un tici, ka viss notiek uz labu!

Svari  Vispirms ir jānotiek iekšējām pārmaiņām, lai varētu notikt ārējas. Galvenais ir saņemties un uzstādīt mērķus! Tev nav jāsteidzas, taču mierīgi un pārdomāti jādodas savu izvirzīto mērķu virzienā!

Skorpions Netērē enerģiju sūdzoties par savām problēmām, tas visu padarīs vēl sliktāku, labāk meklē palīdzību to risināšanā. Nevienu tāpat neinteresē tavas nedienas.

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

Strēlnieks Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs!

Mežāzis Piemērots laiks jaunu lietu iegādei. Tiesa, ar to nevajadzētu pārāk aizrauties, vispirms domā par sev nepieciešamo un tikai tad par dažādām iegribām!

Ūdensvīrs Teicami spēsi tikt ar šiem sarežģījumiem galā un pieņemt attiecīgos lēmumus. Iespējams, ka mīļotajam cilvēkam nepatiks tas, kam tu velti savu enerģiju.

Zivis Ja tev pēdējā laikā aktuālas ir kļuvušas idejas vai domas par to, ka vēlies uzlabot savus darba apstākļus, ikdienas ritmu vai pienākumus, taču nezini, kā, tad tuvākajā laikā tas visticamāk atrisināsies.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru