13. aprīļa dienas horoskops – nebēdz no problēmām!

Auns Finanšu ziņā visai nelabvēlīga diena. Izvairies no liekiem tēriņiem, lai vēlāk nenāktos to nožēlot! Plāno savu budžetu un atliec naudu nebaltām dienām!

Vērsis Jutīsies savādi, iespējams, ka tevi māks šaubas par nākotni un par to, ko vēlies sev redzēt blakus. Nemoki sevi un neanalizē katru situāciju, bet gan ļaujies visuma plūdumam!

Dvīņi Būs grūti atzīt savas kļūdas, jo nevienam taču nepatīk izgāzties. Pacenties veltīt laiku ģimenei un satuvināties ar tiem, kurus tu sauc par draugiem.

Vēzis  Ja viss krīt no rokām ārā, tad sāc uzmanīties. Iespējams, ka šī nav tava diena. Draugi uzlabos garastāvokli- pavadi laiku ar viņiem!

Lauva Padomā, ko tu varētu darīt, lai pašam paliktu priecīgāks garastāvoklis. Atraujies no pienākumiem un galvenais- nebēdz no problēmām!

Jaunava Dažkārt ir situācijas, kad nekas cits neatliek, kā darīt to, kas nemaz nepatīk. Rezultāts būs patīkamāks nekā process, tāpēc neatsakies

Svari Tev nav šobrīd iemesla uztraukumam. Visu tik ļoti neņem pie sirds un neiesaisties  domstarpībās ar draugiem!

Skorpions Tev vairāk jāuzmanās no cilvēkiem – aiz muguras var perināt visādas lietas, kas tev nav īsti nepieciešamas. Vairāk darbības, mazāk runāšanas!

Strēlnieks  Darbs prasīs daudz pūļu un arī personīgajā dzīvē gaidāms kāds interesants pavērsiens. Šodiena solās būs emociju un pārsteigumu pilna.

Mežāzis Sāksi šaubīties par saviem plāniem un iecerēm, tāpēc nebaidies prasīt padomu un palīdzību kādam zinošākam cilvēkam. Meklē vairāk domubiedru!

Ūdensvīrs Emociju iespaidā pastāv liela iespēja pieņemt kļūdīgus lēmumus! Jebkuras izvēles priekšā stājies ar vēsu prātu un domā loģiski, šoreiz sirds ar prātu būs pretrunās.

Zivis Pielieto savas lieliskās komunicēšanas spējas (pat ja tās nav tik lieliskas)! Nāksies parādīt sevi no labākās puses un tu drīz vien iekarosi citu simpātijas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru