13. aprīļa mīlestības horoskops katrai Zodiaka zīmei

Vēzis. Astrālais stāvoklis iedrošinās tevi izteiksmīgāk paust jūtas. Ja tev saruna jāuzsāk uz strīdīgākas nots, ir īstais laiks, lai to darītu. Tavā prātā visam jātop skaidram, lai tu spētu atslābt un sākt uzticēties mīļotajam cilvēkam. Saki visu, kas nepieciešams un nekad vairs neskaties atpakaļ. Viss būs vislabākajā kārtībā.

Lauva. Mīlestība ir dzīvīga un kaislīga padarīšana, it īpaši pie esošā planētu izvietojuma. Tu nevēlies sēdēt un gaidīt atnākam mīļoto cilvēku – tu vēlies ielēkt viņa apskāvienos. Ja esi pārliecināts, ka pieņem pareizo lēmumu, tad ir vienalga; tomēr, ja jūtu kaut mazāko atturības pilienu, labāk nerīkoties pārsteidzīgi.

Jaunava. Jūtas šūposies, dodot priekšrocības tavam sirdsāķītim un liekot tev justies ļoti apmierinātam ar sevi un visu pārējo, par spīti tam, nav ieteicams izstrādāt konkrētus plānus. Planētu izvietojums šodien iedrošinās tevi būt atklātam un patiesam, kā arī liks palūkoties uz situāciju no citas perspektīvas.

Svari. Šīs dienas astrālais izvietojums liks tev pēkšņi ieraudzīt attiecības citā gaismā. Tu ilgi prātoji par to, kurš no jums abiem ir atbildīgs par neseno pārdzīvojumu un ķildu sēriju. Par spīti pārdomām, tev izdosies noskaidrot strīdu patieso iemeslu, tas steigšus jālabo.

Skorpions. Necenties slēpties no patiesības, tā tev neizmērojami palīdzēs saprast, kur šobrīd atrodies. Planētu izvietojums nodrošinās to, ka spēsi attiecībās skaidri un brīvi izteikties. Tas viss drīz mainīsies, tagad tu skaidri apzināsies, ka jums abiem regulāri jāizrunājas.

Strēlnieks. Šodienas planetārais izvietojums radīs neparedzamus notikumus, kas var ietekmēt esošās attiecības, par laimi, šajā gadījumā situācija skaidri parādīs attiecību vājos punktus. Labās ziņas ir tās, ka, ja abi būsiet atvērti un patiesi izteiksiet savas domas, spēsiet tikt visam pāri. Esiet laipni un saprotoši viens pret otru.

Mežāzis. Tev patīk pakārtot savu laiku paredzamam un normālam darba grafikam, tu būsi pārsteigts uzzināt, ka kādā jomā ieviesies pamatīgs haoss. Šodienas planētu izvietojums pielies eļļu ugunij personīgo attiecību jomā. Par spīti tam, šis uzliesmojums būs kā svaigs gaiss attiecībās. Esi gatavs trakulībām.

Ūdensvīrs. Mīļotais cilvēks šodien būs ļoti kaislīgi noskaņots. Arī tavas jūtas būs stipri līdzīgas. Ja esi šajās attiecībās visai ilgi, šodien izjutīsi pilnīgi jaunu dzirksti tajās. Bet, ja attiecības izveidotas salīdzinoši nesen, centies nebūt atturīgs. Izbaudi notiekošo!

Zivis. Planētu izvietojums radīs atklāsmi, tu sapratīsi, ka esošajās attiecībās ir ļoti daudz kaisles. Ja šis laika periods bijis noslogots, un esat bijuši pārāk aizņemti, lai pavadītu daudz laika kopā, tad jums abiem vajadzētu atgūt zaudēto šodien. Ieplāno intīmu vakaru kopā ar savu otro pusīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru