13. jūlija dienas horoskops – esi uzmanīgs ar finansēm!

Auns Var gadīties, ka iekulies kādā neveiklā un visai nepatīkamā situācijā. Būs nepieciešams drauga atbalsts. Šoreiz veiksme tev diemžēl neuzspīdēs.

Vērsis Gūsi kādu svarīgu mācību, diemžēl, tas nenotiks tik maigi, cik tu būtu vēlējies. Sapratīsi, kas bija jāizdara, lai rezultāts būtu patīkamāks.

Dvīņi Visu dari ar mēru! Šodien būtu jāizvairās no alkohola lietošanas, vari sastrādāt muļķības, kuras pēc tam nožēlo. Nebojā savu reputāciju!

Vēzis Tērē naudu atbildīgi un uzmanīgi! Vērtīgāk būtu naudu atlikt nebaltām dienām, nekā to iztērēt nevajadzīgiem niekiem. Neatliec darāmo uz pēdējo brīdi!

Lauva Vispirms izdari to, kas ir jāizdara un tikai tad ļaujies izklaidēm! Ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad nelauz savu solījumu! Neuzgrūd sev uz pleciem liekus pienākumus!

Jaunava Neiesaisties darbos, kuri nav saistīti ar tavu karjeru vai nav tavās interesēs! Šodien atļaujies būt nedaudz egoistisks un darīt tikai to, ko tu pats vēlies!

Svari Šodien kāds mēģinās izmantot tavu labu sirdi. Nedod viņam to iespēju! Izpalīdzi tikai tiem, kas izpalīdzētu tev un būtu gatavi uz to pašu! Neīstiem draugiem tavā dzīvē nav vietas!

Skorpions Neuztver notiekošo tik asi. Labāk izliecies, ka tev ir vienalga, nevis iespringsti par sīkumiem! Šoreiz skumjas un asaras izrādīt būs bezjēdzīgi.

Strēlnieks Neraudi par to, kas jau ir noticis, un ko vairs nekādīgi nevar mainīt, labāk priecājies par to, kas tev jau ir. Novērtē tuvinieku rūpes un atlabstu!

Mežāzis Šodien saki tikai to, kas ir nepieciešams. Labāk neizpaud lieku informāciju, sienām arī ir ausis! Turklāt, tavā draugu lokā ir kāds balamute!

Ūdensvīrs Darbā iespējamas grūtības un nelielas problēmas, kuras drīz vien atrisināsies, ja atradīsi pareizo pieeju situācijai!

Zivis Vēlēsies romantiku tik pat ļoti, cik vientulību. Tiec skaidrībā ar savām domām un jūtām! Iespējams, ka tev nepieciešams kārtīgi izrunāties ar kādu tuvu draugu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru