13. jūnija dienas horoskops – visu ar mēru!

Auns Ja ir kas tāds, kas tevi neapmierina, tad iedvesmu meklē ārpus mājas. Sazinies ar tiem cilvēkiem, kurus sen neesi saticis!

Vērsis Piemērots laiks ceļošanai. Ja dosies ārpus mājas, iegūsi jaunus iespaidus un iedvesmu turpmākajam darbam. Neaizmirsti par izglītošanos dažādās sfērās!

Dvīņi Paplašini redzesloku un dodies kādā interesantā un spontānā izbraucienā! Šodien kāds īpašs cilvēks tevi spēs iepriecināt!

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Vēzis Lai arī kārdinājumu ir ļoti daudz, pieturies pie savā ziņā garlaicīgām lietām. Šoreiz tomēr labāk nepamēģināt it visu!

Lauva Ja kaut kas tevi neapmierina, tad nevajag uzreiz trakot un pārspīlēt, labāk visam pieej ar vēsu prātu. Ja šī lieta tevi nomāc vēl ilgi, tad meklē padomu!

Lasi arī: Mēneša horoskops Jūnijam

Jaunava Šodien meklēsi veidus, kā atvilkt elpu un izrauties no rutīnas, lai vai kā, drīz nāksies atgriezties realitātē. Neuzticies nepazīstamiem cilvēkiem!

Svari Paļaujies tikai uz sevi, nevis ceri, ka kāds kaut ko paveiks tavā vietā! Neesi naivs, nolaidies no mākoņiem!

Skorpions Pagātne tevi vajās un nedos miera. Netaisi drāmu, uz notiekošo raugies no malas, it īpaši pat uz sevi! Domā par savas rīcības sekām!

Strēlnieks Tevi kāds šodien var pamatīgi nokaitināt ar savu klātbūtni vien, labāk paklusē un tomēr nepasaki visu, kas tev uz mēles. Domā par savu pašcieņu!

Mežāzis Nāksies izkratīt sirdi kādam tuvam cilvēkam un, iespējams, atklāt ko tādu, ko viņš vēl nezina, jutīsies atvieglots!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Ūdensvīrs Pats nesapratīsi un nespēsi atrast attaisnojošus iemeslus kādai pagātnes darbībai. Iespējams, ka arī nevajag. Saki patiesību!

Zivis Ja kādu laiku esi kaut ko turējis noslēpumā, tad šodien tas nāks gaismā. Sapratīsi, kādas kļūdas esi pieļāvis, smagi tās nožēlosi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru