13 lietas, kas Tev būtu jāzina, veidojot attiecības ar Dvīņiem

 

gallery-1446850855-couples-share-chores-idnex

 

1. Spontanitāte ir mūsu otrais vārds

Tātad Tev ir apnicis ēst vienās un tajās pašās vietās un vēlies aiziet kaut kur citur? Vēlies ieviest dažādību arī intīmajā dzīvē? Mēs esam par, tomēr mums ir svarīgi ievērot arī zināmas normas. Ar Dvīņiem Tev nekad nebūs garlaicīgi, bet tas ir atkarīgs no tā, cik tālu esi gatavs iet!

 

2. Mēs esam sabiedrības dvēseles

Dvīņiem nepatīk sēdēt mājās, bet viņi arī labprāt atpūšas mājās. Šķiet mulsinoši, bet tā arī ir. Vienā nedēļas nogalē mēs esam gatavi iziet ielās, apmeklēt bārus un koncertus, bet jau nākamajā gribam tikai gulēt dīvānā un skatīties filmas.

 

3. Mums patīk flirtēt

Dvīņi ir uzticīgi un lojāli, bet viņiem ļoti patīk skatīties uz pretējo dzimumu. Mums patīk, ka mūs novērtē un izsaka komplimentus un varam justies pievilcīgi un iekārojami, lai pārnāktu mājās un būtu tikai ar Tevi.

 

4. Mēs daudz runājam

Pirmajā randiņā mēs uzdodam ļoti daudz jautājumu, un tas varētu līdzināties intervijai. Kā jau Gaisa stihijas zīmei, mums ir augsts intelekta līmenis, un mēs protam diskutēt un uzturēt sarunu. Arī mūsu otrajai pusītei ir jābūt stiprai un jāsaprot, ka labas debates ir vienkārši debates. Mums nepatīk strīdēties, bet runājam, lai pilnveidotu viens otru.

 

5. Ar mums Tev nekad nebūs garlaicīgi

Mums patīk sarkastiski joki. Esam asprātīgi un gudri, un ar mums vienmēr var jautri pavadīt laiku, taču ir grūti strīdēties, tāpēc labāk nekaitini mūs!

 

6. Mēs esam radoši

Atstāj mājas dekorēšanu un dzimšanas dienas ballīšu organizēšanu Dvīņu pārziņā. Viņiem patīk sarūpēt dāvanas un radīt jautrību, īstenojot savas interesantās idejas. Dvīņiem patīk sarīkot perfektus pārsteigumus, jo tā viņi var īstenot savus sapņus.

 

Lasi vēl: 6 lietas, kas Tev jāpieņem, ja vēlies veidot ilgstošas attiecības ar Dvīņiem

 

7. Mēs esam mazliet bezatbildīgi

Dvīņi var pēdējā brīdī mainīt plānus vai satikšanās vietu. Ja tas nenotiek, tad viņi tik un tā 10 minūtes nokavēs, lai kur arī būtu norunāts tikties.

 

8. Mēs domājam analītiski

Dvīņi ir analītiski domājoši cilvēki, tāpēc ir arī pašapzinīgi. Varētu šķist, ka tas ved taisnā ceļā uz augstu pašvērtējumu, bet patiesībā tā dēļ viņi sāk šaubīties par to, ko iesākt ar savu dzīvi un ko vajadzētu darīt.

 

9. Mēs esam mērķtiecīgi

Dvīņiem piemīt lielāka motivācija nekā citiem. Viņiem patīk sasniegt iecerēto, bet Dvīņi ir arī ļoti paškritiski, ja kaut kas neizdodas. Tāpat viņi vēlas satikties ar kādu, kas ir tikpat mērķtiecīgs, citādi viņiem būs garlaicīgi, un šķitīs, ka viņi attiecībās ir noteicēji – lai arī ne vienmēr to vēlas.

 

10. Mēs esam izšķērdīgi

Ar to nāksies sadzīvot. Mēs pelnām naudu, protam  to arī pareizi ieguldīt (un pat ietaupīt), bet mūsu impulsīvā personība liek pirkt visu, ko gribam un kad vien gribam. Un kāpēc gan ne? Jābūt spontāniem!

 

11. Mēs esam nedaudz traki

Sievietēm parasti nepatīk tāds apzīmējums, bet Dvīņi tādi ir. Ar divām personībām, kas nepārtraukti cīnās viena ar otru, no malas varētu šķist, ka esam vieglprātīgi, nekārtīgi un mazliet traki, tomēr uztraukumam nav pamata, jo mēs tik un tā Tevi mīlam. Lai kāds būtu strīds, mēs jau pēc piecām minūtēm būsim nomierinājušies.

 

12. Mēs esam ziņkārīgi

Mums ir daudz prasmju, jo esam ļoti gudri un mums patīk iegūt zināšanas dažādās jomās, tāpēc varam runāt par jebko. Diemžēl mēs arī protam uzzināt un sameklēt informāciju, tāpēc jebkurš noslēpums agri vai vēlu nāks gaismā.

 

13. Mēs esam pretrunīgi

Dvīņi var būt ieturēti un lietišķi, apmeklējot saviesīgas vakariņas, bet tajā pašā laikā var arī gribēt aizmest savu dzēriena glāzi pa gaisu. Tas viss divējādās personības dēļ, kas rada iekšējo konfliktu starp emocijām un intelektu. Pār Dvīņiem valda emocijas, ko pavada loģiska domāšana.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru