13. marta dienas horoskops – vairāk dosi, vairāk saņemsi!

Auns Neklausies tajos, kas runā muļķības – tu šoreiz būsi gudrāks. Bet nebrūc arī virsū tiem, kuriem nav taisnība, uzklausi dažādus viedokļus!

Vērsis Tev jāievieš kārtība savā dzīvē. Vairāk runā ar mīļotajiem par to, kā jūties. Ja turpināsi slēpt emocijas, beigās nāksies izplūst asarās.

Dvīņi Neskrien uzreiz uz pirmo pusi, kur tevi sauc. Padomā labi, pirms sper kādu soli! Neieej pārāk dziļi tajā, par ko neesi pārliecināts!

Vēzis Šodien sakrātās emocijas uzsprāgs kā atombumba. Piesargies, lai apkārt nav tie, kuriem negribi nodarīt pāri – nāksies padomāt!

Lauva Šodien visi teiks, kā tev būtu jārīkojas, bet galvenais ir tas, ko vēlies tu pats. Nedanco pēc citu stabules, jo šodien daudzi to mēģinās panākt.

Jaunava Šodien gribēsies dalīties, bet piedomā līdzi, lai neatdod par daudz. Alkas pēc kvēlas mīlestības – dari visu, lai apmierinātu vēlmes!

Svari Šodien tev ir jāizskatās skaisti, lai arī ko tu darītu. Bet tas tikai pašsajūtas dēļ. Izplāno jauku, mierīgu vakaru, lai atpūstos!

Skorpions Jo vairāk mīlestības dosi citiem, jo vairāk saņemsi atpakaļ. Cilvēki ir pelnījuši tavu labklājību, neko no sevis nevajag tēlot!

Strēlnieks Tie, kas šodien būs tuvumā, ir tie, kuriem tur būtu jābūt vienmēr. Nevērtē cilvēkus pēc cepures, ļauj viņiem izpausties!

Mežāzis Ar cita galvu tu nedomāsi, tādēļ šodien būs lietā jāliek savējā. Palīdzi tiem, kuriem ir problēmas, jo šodien tādi uzradīsies.

Ūdensvīrs Ieklausies savā iekšējā balsī – ko tā saka? Nerīkojies par spīti, rīkojies tā, kā uzskati par pareizu. Rezultāti būs neparedzami.

Zivis Uzmanies no nelabvēlīgiem cilvēkiem, tie būs gandrīz uz katra stūra. Vakarā vajadzīga kārtīga atpūta, kas  palīdzēs aizmirst problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru