13. oktobra dienas horoskops – gatavojies sekot straumei!

Auns Nepaliec mājās, dodies ārā. Ja jūties noguris un visu velies pavērot no malas, pamēģini nodarboties ar jogu vai meditāciju, tās tevi dziļi atslābinās un sagatavos drīz gaidāmajam randiņam!

Vērsis Savu brīvo laiku nepavadi vienatnē, jo tā velti izšķērdēsi lielisku dienu. Tu vēlēsies doties ārpus mājas, bet, kas ir vēl nozīmīgāk, gribēsi doties turp, kut vari atpūsties un labi pavadīt laiku.

Dvīņi Šodien tevi pārņems spēcīgas jūtas. Tās būs optimistiskas, pozitīvas, bet pats svarīgākais, ka tās spēs tev un tavai ģimenei radīt ideālu nākotni.

Vēzis Šī diena rada iespēju veidot pavisam savādākas attiecības. Tev iepriekš nav paveicies ar partneriem, bet tagad, tu vēlies atrisināt šo situāciju un padarīt lietas stabilākas.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (10.10. – 16.10.)

Lauva Šī ir lieliska diena, lai ballētos, tev tiks dota iespēja satikt jaunus un pavisam citādus cilvēkus. Izveidojot jaunas draudzības, tu tuvāk sev piesaistīsi kādu cilvēku, kas jau sen atrodas uz viena viļņa ar tevi.

Jaunava Tev bija zināmas idejas vai jau sarunāts randiņš, bet tas nenotiks kā tu to iedomājies. Kā no zila gaisa notiks negaidītas lietas, par spīti tam, notikušais nāks par labu attiecībām. Sagatavojies sekot straumei.

Svari Gaisā virmo pārmaiņu gars, jo pret kādu cilvēku, kuru nesen esi saticis tev ir stipras jūtas. Iespējams, ka drīz tevi negaidīti pārņems ļoti intensīvas jūtas.

Skorpions Apsver jaunas iespējas, lai neiesūnotu tava iztēle. Tā vietā, lai padzītu domas par jaunu dzīvi un brīnišķīgu partneri, tev vajadzētu veltīt laiku, lai apdomātu, kā to īstenot.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (10.10. – 16.10.)

Strēlnieks Pārsteidzoša tikšanās darbā padarīs tavu dienu jaukāku, ka ierasts. Astroloģiskais izvietojums nodrošinās jaunu vēsmu ienākšanu tavā dzīvē. tev tiks dota vienreizēja iespēja iepazīt mīļoto cilvēku no cita skatu punkta. Gaidāmi patīkami piedzīvojumi.

 Mežāzis Tu izjutīsi vēlmi rast jaunus savu attiecību aspektus. Tu jau esi pieradis pie kādas konkrētas uzvedības modeļa un tev ir grūti atrast kādu citu veidu, kā būt kopā ar partneri.

Ūdensvīrs Šodien tev nav jāizliekas, ka viss ir vislabākajā kārtībā. Tagad noteikti tev nepalīdzēs saīgšana un ielīšana savā čaulā, it īpaši pie esošā planēt stāvokļa, tikai tādēļ, ka nezini, kā atrisināt problēmas.

Zivis Tev pa galam nepatīk apmulsums un neskaidrība, tādēļ planetārais izvietojums tev būs sagādājis iespēju ātri izlemt, kā rīkoties attiecībā uz kādu īpašu cilvēku. Neļauj tam graut laba laika pavadīšanu randiņā. Lai arī tu šo cilvēku neizproti, tu vienalga vari lieliski pavadīt laiku.

Lasi arī:Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru